Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום DYNAMAT XTREME כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.היום אני הולך לאטום את הרכב אם דינאמט,קניתי את ה BULK.

קראתי את השירשור של איתמר על הפרויקט שהוא עשה ולא הבנתי מה זה הספירת הכחול הזה, היום היתי ב 4 חנויות לאף אחד אין אותו והם אומרים שהוא נועד בכלל לבעירה.

באיזה חומר אני יכול להישתמש כדי לנקות שומנים ושלא יוריד צבע?

פורסם

יש סוג של ספירט שמיועד לבעירה וזה גם מצויין עליו (משהו פוליטורה).

ספירט כחול לפי מיטב ידיעתי נקרא גם אלכוהול מפוגל. הרעיון של הספירט הוא לנקות היטב את המשטח משומנים בכדי לאפשר הדבקה מושלמת של החומר.

לדעתי גם אלכהול או אצטון יעשו את אותה העבודה. בכל מקרה צריך לבדוק טוב את השטח ולראות שהחומר לא מסיר את הצבע.

בכל מקרה, את הספירט הכחול מצאתי בטמבורייה ליד הבית. לא משהו מיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה איתמר .

אני קניתי בסוף כוהל 96% כרגע אני באמצע האיטום אבל התחיל לרדת גשם :twisted:

אני השתמשתי בטרפנטין..מעולה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

BORKA , אם יורשה לי לשאול, בכמה קנית את הבאלק ומאיפה? אני גם מחפש אבל אני לא מעוניין לשלם כ-900 ש"ח בשביל הבאלק. אם יש מקום שמוכר בזול יותר מ-900 ש"ח אודה לך אם תגיד.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קשה לי להאמין שיש חנות שמוכרת את זה יותר זול מ900 ש"ח. הרבה מבקשים בין 1000-1200

תלוי איזה חנות.

לא חותם

פורסם
BORKA , אם יורשה לי לשאול, בכמה קנית את הבאלק ומאיפה? אני גם מחפש אבל אני לא מעוניין לשלם כ-900 ש"ח בשביל הבאלק. אם יש מקום שמוכר בזול יותר מ-900 ש"ח אודה לך אם תגיד.

בברכה,גיא.

שלח לי הודעה לפרטי

אני אולי יוכל לעזור לך:shock:

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לגבי המחיר לא נירא לי שתמצא בפחות מ 900 ש"ח אלה אם כן אתה "מקורב". אבל כן, רוב החנויות דורשות 1100 1200 ש"ח.

סיימתי היום דלת אחת (הגשם גרם להפסקות באיטום), איטום מלא בפח הפנימי והחיצוני.

עבודת הניקוי של הדלת לקחה בערך 30% מהזמן (לא יאומן כמה ג'יפה יכול להיצטבר בדלת).

והכוהל כן הוריד טיפה צבע לא משהו ניראה לעין אבל נישארו סימני צבע על המטלית.

בגלל הגשם הספקתי לצלם רק תמונה אחת, שלבים אחרונים של השכבה החיצונית.

הנה היא:

Image001.jpg

פורסם

אני חושב שאתה צריך לגזור את החומר לפיסות קטנות יותר מאשר דף שלם של החומר מכיוון שאהיה לך הרבה יותר נוח לעבוד איתו כך....

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

כך עשיתי בשכבה הפנימית כי קשה להגיע שם להרבה מקומות.

בשכבה החיצונית השתמשתי בחתיכות גדולות כי יש הרבה פתחים בפח.

פורסם

כמה חומר צריך לדלתות קדמיות בלבד? אני שוקל לאטום את שלי. לא רוצה להוציא יותר מ500 ש"ח.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
כמה חומר צריך לדלתות קדמיות בלבד? אני שוקל לאטום את שלי. לא רוצה להוציא יותר מ500 ש"ח.

500ש"ח = 5 יריעות מהבאלק

מספיק בדיוק! :twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...