Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על HU של JVC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שבמחירים האלה ה JVC מצויינים.

היה לי JVC ב 500 ש"ח שניגן ממש יפה ביחס למחיר והוא גם נמכר ממש מהר אחר כך, כי חיברתי אותו לבן אדם שהיה לו KENWOOD שהבאיו לו אותו מחו"ל ושם הוא עלה 150 $ והיה הבדל ממש גדול.

פורסם

כבעלים של דגם דומה (KDG-420) ולפי התמונה זהה לחלוטי באופן תמוה, אני יכול לומר לך שהמכשיר טוב מאוד לתקציב הזה.

חסרונות- אין דפדוף תיקיות, האקוולייזר מובנה ופשוט מאוד עם אפשרויות כוונון באס, טרבל, באלאנס

סך הכל אחלה מכשיר ומעוצב יפה

פורסם
פיוניר 4850!

יש לך תקציב מסויים?

עד 800 ש"ח.

אין אפשרות שנייה.

זה אקולייזר שקיים בתוך המכשיר עם הגדרות קבועות.

אתה מדבר על מצבי "פופ , קלאסי, פלאט" וכו'?

פורסם

האם מישהו יודע אולי אם הצמה שלו היא אותה צמה של דגמי JVC אחרים?

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחרונה קניתי את המכשיר המדובר KD-AR270 אני מאוד מרוצה ממנו נשמע מאוד טוב.

עלה 490 במחסני חשמל. אחריות לשנה

מאוד מאוד מרוצה סוף סוף מערכת שמתאימה לפנים האוטו. שחורה תאורת לחצנים אדומה כמו שאר הכפתורים ותאורת האוטו.

מסך עם אותיות/ספרות לבנות ירוקות שכאלו.

כיוון באס טרבל כיוון סאבוופר דיפדוף בין תקיות וחשוב לציין גלגלת לווליום (כל כך התגעגתי לזה!)

ממולץ

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

• תוכן חדש...