Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש הבדל בין תיקון "סלנג" לבין תיקון שגיאות כתיב.

מה לעשות יש פה הרבה אנשים שלא נולדו בארץ ועדיין לא יודעים את השפה הכי טוב, וגם אם יודעים אותה טוב יש לפעמים שגיאות כתיב.( יש פה גם כאלה שכן נולדו בארץ ויש להן המון שגיאות כתיב.)

יש עוד בעיות כמו דיסלקציה, ודברים כאלה בד"כ לא מתקנים, אבל "ת'קלריון", "אחי", "בואנה" ואימרות כאלה מתקנים, מכיוון שזה לא שוק פה.

אמיר

אז אתה קורא ל "חיברתה", "הלכתה" , "ק ניתה", סלנג?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש קשה לך להבין...

הלכתה , טעיתה, קניתה, אלו הן טעויות כתיב, שאולי נובעות מדיסלקציה, אולי מחוסר ידע או בעיות בכתיבה...כמו שכבר כתבתי.

לך תדע.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
ממש קשה לך להבין...

הלכתה , טעיתה, קניתה, אלו הן טעויות כתיב, שאולי נובעות מדיסלקציה, אולי מחוסר ידע או בעיות בכתיבה...כמו שכבר כתבתי.

לך תדע.

אמיר

מי קבע את זה? אתה? אז גם בלבול בין "אם" ו "עם" זה דיסלקציה? אם כבר מתקנים טעויות אז עד הסוף.

פורסם

שלום שוב ..

א- אני לא חושב שגל שמע את הSONY שלי , הוא התקין איתי את המערכת כאשר הALPINE כבר הייה מחובר אצלי.

ב- אני חושב שהסוני נשמע סביר מאוד האפשרויות של המכשיר שהייה לי לא לקו בחסר , מצד שני לא חיפשתי חיתוכים כי המגברים שלי והקומפוננט לא היו מחוברים אז - אבל היו בו HPF ו-LPF בוודאות .

ג- הALPINE הוא 3 רמות מעליו אבל גם עולה בהתאם - אני אנסה לראות מה קורה - אני הולך להתקין בקרוב קלריון אצל חבר שקנה אחד אני לא יודע אם זה דגם 6 משהוא או דגם 5 משהוא אבל אני מבטיח לומר לכם איך הוא נשמע (יחובר מול JBL60.4)..

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
** סתם הערה שלי , לאותו מנהל , שמתיימר להיות אליעזר בן יהודה. התיקונים והעריכות שלך לא מורגשים כאן , בזמן שיש באותו עמוד, המון הודעות לא מתוקנות. אתה מתקן הודעה ספציפית בזמן שמעליה יש הודעה שכתוב בה "חיברתה", במקום "חיברת". לא חבל על המאמץ שלך?

חוצפן.

אחד מתפקידי המנהל בפורום זה גם לדאוג לנראותו. "חיברתה" זה קביל. יש בארץ הרבה עולים חדשים או אנשים שלא שולטים ברזי השפה העברית ולכן לא נתקן ו\או נערוך להם הודעות, אלא אם הם באמת בלתי קריאות.

דברים כמו "אחי" "תמכשיר" "כהההה" וכל שאר המילים שנאספו מהרחוב אנחנו עורכים, מוחקים או נועלים.

לא יזיק לך לקרוא שוב את חוקי הפורום שאחד מהם אומר שאם יש לך השגות כלפי ההנהלה אתה מוזמן לשלוח אותם בה"פ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...