Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח הת'רד, לא קנית סתם מכשיר. פשוט לצרכיו של אמיר הוא לא התאים.

זה תלוי מה הצרכים שלך.

נכון מאוד.

תחליט אתה מה יותר חשוב לך איכות הצליל או אפשרויות שיכול להיות שבכלל לא תשתמש בהן.

אם אתה יכול תשמע את הסוני המדובר ואז תחליט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1150 שקל

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-MP3&model_id=369808

איך המכשיר איזה אפשרויות יש לו ?

מחר אני הולך להתקין אותו ברכב

תשמע, אני מסכים בהחלט עם התגובה שמעליי.

לפני שאתה מתחיל בלגן של החלפות וריצות וכו'. תגיד לנו מה אתה מצפה מהרדיו שלך. אילו תכונות כן מעניינות אותך. אולי המכשיר הזה כן יספק את צרכיך. נכון , יש אנשים שהתאכזבו מן המכשיר, כי הוא לא מכיל את התכונות שהיו חשובות להם.

תספר גם איזה מערכת יש לך - מה הן שאר המרכיבים.

סך הכל קלריון בונים מכשירים איכותיים שמוציאים צליל טוב. נכון, אם אתה מחפש המון מעבדי צליל אלקטרוניים - זה לא המכשיר עבורך.

מבחינת האפשרויות (כדאי לבדוק בMANUAL) - סביר להניח שהוא מכיל - כיוונון טרבל, באס. ושליטה על עוצמת הסאב.

יואב :arrow:

פורסם

חברים.... אין פונצקציות במכשיר הזה שלא תשתמשו בהם, אולי הDSO שזה כ"כ אין שהוא אוהב.

האקולייזר נהדר ומוסיף המון, החיתוכים נוחים, הצליל טוב מאוד ועוקף את הקלריון בלי שום בעיה.

חברים, היה לי את הסוני הזה והחלפתי לקלריון מתוך המלצות פה בפורום, קיבלתי את הקלריון שמתי דיסקים אפילו מקוריים שאני מכיר טוב, ולא, לא היה שום שינוי, ומעבר לך בעזרת האקולייזר של הסוני? אתה תוציא הרבה יותר מהסט שלך מאשר עם הקלריון.

אם לא היה לכם ניסיון עם שני הדגמים האלה ספציפית. לא הייתי מדבר סתם באויר, אקולייזר זאת לא כזאת פונקציה מתוחכמת שלא משתמשים בה כמעט, והיא מוסיפה המון.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר, זה שלך היתה התנסות גרועה - לא אומר שלכולם יהיה.

בכל תר'ד כמעט רשום הסיפור (המצער כמובן) שלך, אבל שוב - זה לא אומר שלכולם זה יקרה/קרה/קורה.

אני עברתי מ JVC מאוד משוכלל לאלפיין 9847 שלא היה לו כלום כאופציה, אבל האיכות... אחחחח האיכות...

שאני אמליץ לכולם רק על ה 9847 ואשמיץ את ה JVC? לא, ממש לא.

מי אמר שהוא יאהב את הסוני כמו שאתה אהבת?

אני מתעב את הסוני הזה, ולדעתי הוא גרוע, ואם היית ממליץ לי עליו הייתי מאוד מאוד מאוכזב.

אבל שוב, זה אני, ואני לא הוא, והוא לא אתה.

אתה יכול להציג את המקרה שלך, אבל לא כעובדה - כי זו לא עובדה.

פורסם

... אני לא אגיב יותר, מבחינתי אין שום בחירה. היה לי את הסוני--> החלפתי לקלריון( רק בגלל המלצות פה)--> שום שיפור לא היה--> חזרתי לסוני--> קצת כיוונים--> כאבום... כמה שנהדרים יכולים להשמע מורל פולס.

אמיר

פורסם
... אני לא אגיב יותר, מבחינתי אין שום בחירה. היה לי את הסוני--> החלפתי לקלריון( רק בגלל המלצות פה)--> שום שיפור לא היה--> חזרתי לסוני--> קצת כיוונים--> כאבום... כמה שנהדרים יכולים להשמע מורל פולס.

אמיר

אני בטוח שגם עם כיוונים נכונים עם הקלריון (גם אם אין הרבה אפשרויות ברדיו דיסק אז אפשר במגבר) אז אני בטוח שגם בקלריון ישמעו לא פחות ואולי אפילו טוב יותר מבסוני. (זאת תדעתי כמובן) אפילו שעם הסוני אין לי שום התנסות

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לדעתי ההתנסות בגורעה נובעת מהמערכת המותקנת

מה לעשות יש מערכות שלא מסוגלות לתת את מה הרדיו סיזק של קלריון נותן.

לסוני יש גבוהים מאוד חזקים , לכן זה ישמע למקשיב הממוצע יותר טוב. במיוחד במערכת פשוטה שבה לרוב יש חורים במיד ויש הגזצמות לכל כיוון כיוון שהיא מאוד לא מאוזנת.

רדיו דיסקים של קלריון הם מאוד מאוזנים אך במערכות פשוטות ה FLAT המאוד ברור שלהם נשמע דל כיוון שאז לא שומעים בעוצמה לשום כיוון ואז הסט + מגבר לא טובים מוציאים תוצאה בינונית כיוון שהם לא מסוגלים לעמוד בדרישות האלו.

ה646 הוא מכשיר מסדרת הפרו אודיו של קלריון. אצל קלריון לדעתי עובד כלל האצבע הבא: אין מוצרים לא טובים.

כלומר לא כולם מעולים אבל לא נתקלתי במוצר "לא טוב" כל מוצר ורמתו הוא . יש פשוטים ויש פשוטים מאוד לצד מוצרים מאוד מאוד איכותיים.

לצערי למר סאב שי מערכת מאוד פשוטה מגבר של קראנץ וסט של מורל פולס. כזו מערכת ללא תוספות הלאודנס האוטמטיות בכיוונון של סוני , פיוניר ודומיהם (בדגמים הנמוכים) לא ישמע טוב.

שוב זו דעתי. כל אחד מוזמן (רק בכבוד בבקשה) לסתור אותי.

פורסם

יכול להיות שאתה בהחלט צודק ( תחליף את הכינוי הזה כבר) שעם רכיבים כמו שלי, הפלאט בקלריון לא נשמע לי משהו.

מה שכן הפלאט בסוני בכלל לא רע והיא נשמעת טוב, ועם מישחק באקולייזר עוד יותר טוב.

כל אחד והבחירות שלו, רכיבים כמו שלי ואולי אפילו קצת יותר גבוהים, לפי דעתי הסוני פשוט ישמע יותר טוב.

לקלריון באמת היה צליל מאוד מאוזן, וגם אמרתי, לקלריון באמת היה צליל טוב! אבל הוא ממש לא הוציא את המקסימום מהסט, ולא רק אני חושב ככה, יש פה עוד שני אנשים בפורום שאני יודע שיש להם את המערכת ספידסיקר נדמה לי, שמרוצה ממנה, וBUB שלא מזמן קנה אותה, וגם התרשם ממנה מאוד.

אם אין לכם נסיון עם שני הדגמים הנ"ל בהשוואה אחד לשני, ולא כחברה מול חברה, אני לא רואה טעם כי לסוני יכול להיות שהיתה הברקה.

גל... את הסוני שמעת רק אצל תומר... ניסית לשמוע אותו במערכת אחרת?

אמיר

פורסם

התקנתי את הרדיו דיסק ואני שומע פצצה

וכל זה עם סאב ומגבר חרא ובלי קומפננט (ורמקולים קדמיים שחוקים לגמרי )

ושומעים פיצוץ

ואני אומר לכם את זה בתור אחד ששמע ושומע מערכות כמעט כל הזמן

אבל עדיין אני לא יגיד לכם שלא התחרטתי על זה שלא קניתי את האלפיין

אמרו לי לא לקנות אותו רק בגלל הבעיות עם השירות שיש בארץ

פורסם
התקנתי את הרדיו דיסק ואני שומע פצצה

וכל זה עם סאב ומגבר חרא ובלי קומפננט (ורמקולים קדמיים שחוקים לגמרי )

ושומעים פיצוץ

ואני אומר לכם את זה בתור אחד ששמע ושומע מערכות כמעט כל הזמן

אבל עדיין אני לא יגיד לכם שלא התחרטתי על זה שלא קניתי את האלפיין

אמרו לי לא לקנות אותו רק בגלל הבעיות עם השירות שיש בארץ

איזה בעיות יש בדיוק?

לא חותם

פורסם

** סתם הערה שלי , לאותו מנהל , שמתיימר להיות אליעזר בן יהודה. התיקונים והעריכות שלך לא מורגשים כאן , בזמן שיש באותו עמוד, המון הודעות לא מתוקנות. אתה מתקן הודעה ספציפית בזמן שמעליה יש הודעה שכתוב בה "חיברתה", במקום "חיברת". לא חבל על המאמץ שלך?

פורסם

יש הבדל בין תיקון "סלנג" לבין תיקון שגיאות כתיב.

מה לעשות יש פה הרבה אנשים שלא נולדו בארץ ועדיין לא יודעים את השפה הכי טוב, וגם אם יודעים אותה טוב יש לפעמים שגיאות כתיב.( יש פה גם כאלה שכן נולדו בארץ ויש להן המון שגיאות כתיב.)

יש עוד בעיות כמו דיסלקציה, ודברים כאלה בד"כ לא מתקנים, אבל "ת'קלריון", "אחי", "בואנה" ואימרות כאלה מתקנים, מכיוון שזה לא שוק פה.

אמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...