Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמבון הלך, הצעות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר פגישה לא מתוכננת עם יחיא קאפח (עמוד של שם רחוב) נפרדתי מלק גדול מהטמבון האחורי שלי ואני בא לכאן לחיפוש עצות.

התקשרתי לביטוח ואמרו לי 820 ש"ח להחליף את הטמבון במוסך שלהם או משהו כזה.

רציתי לדעת אם זה מחיר סביר ואולי יש לחלק מחברי הפורום הצעות על בעלי מקצוע שונים שיעשו את המלאכה.

שקלתי לקנות אחד מפירוק אבל אני לא מאמין שאני אמצא אחד אדום+אין לי למי ללכת שירכיב אותו גם אם אמצא.

רציתי לדעת אם יש משו לא חוקי בליסוע במצב כזה ?

אשמח לתשובות.

ובקשר לחיפוש, כן עשיתי אבל מחירים לא עלו לי ובטח שלא מצב דומה של בנאדם.

משו.jpg

פורסם

נראה כמו טמבון אחורי של יונדאי לנטרה, בקשר לטמבון, לחבר שלי היה בדיוק אותה מכה על טמבון של הרכב שלו, עצר אותו בוחן רכב ונתן לו כמה ימים לסדר את זה לפני שמורידים את הרכב מהכביש כי זה "התקן בטיחות" בלה בלה משו כזה! יכול להיות שהוא סתם בלבל לחבר שלי את השכל כי הוא לא מבין בזה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תגידו המחיר לתיקון הטמבון האחורי ממכה שנראית לי רצינית אבל שאינה מתפרסת על שטח רב באמת יכולה לעלות לי 1000 שקל ?

הביטוח רוצה 1300 השתתפות עצמית מוסך אחר רוצה 1000 רק לתיקון וצביעה חלקית

סתם נפלתי על חסרי לב ?

או שיש צדק בסדום ?

אם אפשר המלצות למישו טוב וזול בנתניה שיכול לסדר את העניין אז בבקשה.

פורסם

פגוש מפירוק קשה להאמין שתשיג אם אכן הרכב הוא לנטרה, היות ורוב הפגושים האלו התפוררו מזמן (עשויים מחומר חרא כנראה), אם ניתן לשפץ את הפגוש אז זה סביר, סתם כדי לסדר לך את האוזן: צביעה של פגוש (כולל פירוק מהרכב והרכבה) עולה בין 300-500 ש"ח תלוי אצל איזה פחח, אז מחיר של 700-1000 לשיפוץ הנזק שגרמת נשמע לי סביר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כואב לי לשמוע...

והמחיר הכי נמוך ששמעתי עד עכשיו מכל פחחי הרכב זה 100 ובזה מדובר על צביעה רק של איזור המכה ולא כל הטמבון כפי שאמרת וגם תיקון של הטמבון אז בגלל זה אני לא מבין את פשר המחיר :(

אשמח אולי להמלצות פחחים טובים וזולים. אני מנתניה

תודה מראש לעונים :).

פורסם

סליחה רבותי,רשמתי בהודעה כי הביטוח מבקש 820, טעות גדולה הביטוח מבקש 1200 ככה שאני עושה את זה באופן עצמאי

פורסם

שלום,

לפני כשנה הייתה לי פגיעה דומה בפגוש של הלנטרה 94' שלי. וד"א, גם אני מנתניה. 8)

היא הייתה בצבע שחור ולכן הצלחתי להסתיר את הבושה באמצעות ניילון-מסקינטייפ פשוט.

עצתי לך היא לפנות טלפונית למחסני חלפים ולבדוק איתם האם יש להם פגוש כזה מפירוק.

הם קוראים לזה "מגן אחורי", אבל אני בטוח שיבינו גם אם תגיד "טמבון" או "פגוש".

בכל מקרה, אם תצליח להשיג את החלק (לי זה לקח כמה שבועות), צביעה והרכבה ניתן לעשות בכל מוסך פחחות.

זה לא בדיוק הנדסת טילים, לכן ברוב המקרים אפשר ללכת למי שנותן את ההצעה הזולה ביותר.

באזה"ת הישן בנתניה יש הרבה מוסכים כאלה.

להלן כמה מספרי טלפון של מחסני חלפים, רובם בגוש דן, אבל עושים משלוחים למוסכים באזור שלך. :idea:

במידה ותמצא את החלק המבוקש, אני בטוח שתוכלו לתאם את האספקה עד לנתניה, ואף לפחח שתבחר.

03-9319707 (צומת סגולה)

03-5502924 (אזור)

03-5507284 (אזור)

054-5662983 (אזור)

03-9487211 ("מאגר החלפים", איפשהו בגוש דן)

08-9160066 ("קניון החלפים", איפשהו באזור השפלה)

03-9343590 ("אוטו ספיד", בפ"ת עד כמה שזכור לי)

03-6270600 ("בודי פארטס", ת"א או ר"ג)

בהצלחה!

• תוכן חדש...