Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני חדש בפורום קיוויתי שתוכלו לעזור לי בנושא מסוים.

יש לי בעיה ברכב מסוג מאזדה לאנטיס 2003 בעת לחיצה על הגז במקרים מסוימים כמו יציאה מפניה או בנסיעה ישרה ולחיצה יותר מאסיבית על הגז נשמעים רעשים מוזרים כאילו אני "גורר אחרי שרשרת".

אני לא בטוח שזה הציריות מה אתם חושבים.

אעריך מאוד את עזרתכם

בתודה מראש,

ראובן.

פורסם

שלומות.

קודם כל תודה על התגובה עומר. בהקשר לשאלתך הרעש נשמע משמאל לרכב ואולי מתחת. הדבר שהכי מובחן בבעיה היא שהרעש נוצר אחרי לחיצה מאומצת על המצערת. יש לציין שהרעש לא נשמע תמיד. שאלתי פעם מוסכניק שטען כי זאת בעיה נפוצה במאזדות ונובעת משימוש באוקטן 95. ושימוש באוקטן 98 יפתור את הבעיה. אני בספק אם זה מה שגורם לבעיה, למישהו יש רעיון?

תודה מראש, ראובן.

פורסם

יש לי רעשים כאלה גם בפיאט פונטו וגם באופל קורסה.

בשניהם לא דרוש אוקטן גבוה מ-95 ולכן זה בטוח לא KNOCKING

אז זה לא בעיה בסוג הדלק...

עדיין אין לי מוסג מה זה

הרעש מופיע בהילוך גבוה כשהמנוע מתאמץ (למשל אם לא להוריד הילוך בזמן, ללחוץ גז עד הסוף ולטפס ככה עליה)

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

• תוכן חדש...