Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה שכתוב במפה "מפגש רנו", זאת החנייה המערבית של איצטדיון ר"ג.

בד"כ בימי שבת ב12.

יש גם מפגשים בדרום ובצפון, תתעדכני בהודעות הדביקות שבראש העמוד בפורום.

attachment.php?attachmentid=69674&d=1157798039.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם את מהצפון , יש בחיפה מקום בשם מצת אור מפעיל את זה מישהו מהפורום בשם דני זומרשטיין , ממה ששמעתי כדאי להגיע במיוחד אליו . ואני בטוח שאם תתקשרי ויש לו את הסאבים האלו הוא ישמח לתת לך לשמוע

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

באר שבע והצפון הם לא אופציות מבחינתי, יש כל כך מעט בקרים של יום שישי שחבל לי לשרוף אותם על הסתובבות בערים.

אני עדיין צריכה לקבל החלטה אם להתקין את המגבר ואז ללכת לשמוע סאבים, או פשוט ללכת לפי הרגש ולפי המלצות ולהיות אופטימית (עד עכשיו השיטה הזאת עובדת לא רע)

עדיין אין תשובה לשאלה המקורית שלי - המגבר, JBL GTO75.4, יכול להתמודד בהצלחה עם האינפיניטי?

פורסם

עוד יותר טוב !

יש את מפגשי מרכז בשבתות בצהריים , תוכלי לבוא לשמוע סאבים למיניהם ותוכלי לעשות את זה בפחות זמן ממה שאת חושבת .

רק לא לשכוח להביא דיסק עם מוזיקה מועדפת .

בהצלחה וכמה נחמד לדעת שגם בנות אוהבות מע' ברכב!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...