Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחר פאר

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שראפובה כשנסעה לארה"ב ללמוד ולהתאמן אף אחד לא שילם עליה, הכל היא הוציאה מהכיס של אבא שלה, ושראפובה שילמה "קצת" יותר משחר פאר. כנ"ל טניסאיות אחרות. עם כל הכבוד אני לא צריך לממן לשחר פאר מאמן או כל מיני הוצאות, למה לא מממנים לי לימוד לתואר ראשון ? או למישהו אחר לא מממנים שחירה צורנית או למישהו אחר לא מממנים ניגון על בללייקה או על טרומבון?

ROOONEEYY

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על איגוד הטניס!

בנוסף למה שפליקס כתב אני יוסיף שאם אתה אומר שאת ההוצאות איגוד הטניס יממן , ומה עם ההכנסות?-הם יהיו אמורות להתחלק בין איגוד הטניס לבין שחר פאר ככה שלמעשה לטניסאית מצליחה כמו שחר פאר כזה דבר לא יהיה שווה , כי ההכנסות הם הרבה יותר גבוהות מההוצאות.

פורסם
שראפובה כשנסעה לארה"ב ללמוד ולהתאמן אף אחד לא שילם עליה, הכל היא הוציאה מהכיס של אבא שלה, ושראפובה שילמה "קצת" יותר משחר פאר. כנ"ל טניסאיות אחרות. עם כל הכבוד אני לא צריך לממן לשחר פאר מאמן או כל מיני הוצאות, למה לא מממנים לי לימוד לתואר ראשון ? או למישהו אחר לא מממנים שחירה צורנית או למישהו אחר לא מממנים ניגון על בללייקה או על טרומבון?

מה הבאת למדינה שיממנו לך תואר ראשון?

שחר הביאה ומביאה המון כבוד!

בנוסף למה שפליקס כתב אני יוסיף שאם אתה אומר שאת ההוצאות איגוד הטניס יממן , ומה עם ההכנסות?-הם יהיו אמורות להתחלק בין איגוד הטניס לבין שחר פאר ככה שלמעשה לטניסאית מצליחה כמו שחר פאר כזה דבר לא יהיה שווה , כי ההכנסות הם הרבה יותר גבוהות מההוצאות.

תגיד לי,אתה בטוח שאתה יודע מה אתה אומר?

היא ספורטאית שמייצגת את מדינת ישראל ואין שום פסול לעזור לה גם אם היא לא נזקקת בסיבסוד כספי!

בזכותה מגיעים אנשים לראות טניס בארץ(אומנם לא הרבה) אבל מגיעים אז לפי התאוריה שלך אתה אומר שהיא צריכה לקבל גם אחוזים על הכנסות מכרטיסים במידה והם בתשלום ואם הם לא אז מהמזנון על השתייה\מזון?

איגוד הטניס? למה?

איגוד הכדורגל מממן קבוצות כדורגל?

איגוד הכדורסל מממן קבוצות כדורסל?

זה רון קופמן יכול לענות לך על זה

פורסם
מה הבאת למדינה שיממנו לך תואר ראשון?

שחר הביאה ומביאה המון כבוד!

מה הביאה שחר פאר למדינה? חוץ מאשר להעשיר את החשבון בנק שלה היא לא הביאה הרבה, ולראיה "ההצלחות" שלנו בגביע הדיוויס. מבחינתי פרס נובל בפיסיקה חשוב יותר ממקום ראשון בטניס, אז למה לא לתת ל100 אנשים ללמוד פיסיקה במקום לשלם לשחר פאר? טניס חשוב יותר ומביא כבוד יותר מפיסיקה?

מצטער לטניסאיות אחרות בעולם, ע"ע שראפובה לא שילמו, הם שילמו מהכסף הפרטי שלהם. אז גם אדון אבא של שחר או אמא של שחר יכולים לשלם, אם לא אז חבל.

ROOONEEYY

פורסם
מה הביאה שחר פאר למדינה? חוץ מאשר להעשיר את החשבון בנק שלה היא לא הביאה הרבה, ולראיה "ההצלחות" שלנו בגביע הדיוויס. מבחינתי פרס נובל בפיסיקה חשוב יותר ממקום ראשון בטניס, אז למה לא לתת ל100 אנשים ללמוד פיסיקה במקום לשלם לשחר פאר? טניס חשוב יותר ומביא כבוד יותר מפיסיקה?

מצטער לטניסאיות אחרות בעולם, ע"ע שראפובה לא שילמו, הם שילמו מהכסף הפרטי שלהם. אז גם אדון אבא של שחר או אמא של שחר יכולים לשלם, אם לא אז חבל.

צודק , ואני יוסיף עוד משהו , שאם אבא ואמא של שחר פאר לא היו שמים כל כך הרבה כסף למימון בתחילת הדרך לנסיעות שלה , למימון מאמן צמוד לא בטוח שהיא היתה מצליחה כך , ועובדה שמחזקת את העניין זה דודי סלע למי שמכיר הוא היה מדורג מס' 2 בעולם לנוער ואת הקריירה בבוגרים הוא התחיל בערך באותו זמן עם שחר פאר אבל לו לא היה את המימון שלשחר פאר היה והוא נקלע לחובות וכיום הוא נמצא בסביבות המקום ה-130 , הכישרון לא נעלם אבל אם יהיה לו ספונסר הוא יגיע רחוק (היה כתוב לא מזמן שיכול להיות שגאידמק יהיה ספונסר שלו).

פורסם
על איגוד הטניס!

ולמה בדיוק איגוד הטניס צריך לשלם? הכסף שהיא זוכה בתחרויות הולך אליו?

אני דווקא חושב שהיא צריכה לממן את כל הוצאותיה בעצמה.

אחרי הכל, מדובר בחיילת, שמילא שמוותרים לה על מרבית שירותה הצבאי (או יותר נכון היא באה לצבא מתי שיש לה זמן),שעל זה לא ממש כואב לי - שיהיה לה לבריאות ואסור לעצור את התקדמותה הספורטיבית.

מה שכן מפריע לי זה שהיא עשתה כ900 אלף דולר במהלך השירות הצבאי שלה ואני עשיתי בזמנו 300 שקל לחודש.

תחת איסור גורף שאסור לחיילים לעבוד אלא אם כן המשפחה שלהם במצוקה כלכלית, ולדעתי בנקודה הזאת חל קיפוח גדול

של מרבית החיילים ביחס אליה.

על כן לדעתי היא יכולה וצריכה לממן את עצמה , כי עם כל הכבוד, היא מייצגת קודם את עצמה.

לעומת זאת, אם מדובר בתחרויות בהן היא מייצגת את המדינה (המקבילה הנשית לגביע דיוויס למשל) ,

אין ספק שכל ההוצאות צריכות להיות על איגוד הטניס.

ובנוגע לחיפה - מנצ'סטר יונייטד , שמחתי עד השמיים בשביל חיפה למרות שאני לא אוהד של הקבוצה

וכל הפסד שלה בליגה עושה לי טוב, אבל מנצ'סטר שיחקו בהליכה אחרי שהבטיחו את המקום הראשון

ולא ממש עניין אותם ניצחון או הפסד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דוגמא טובה לעניין הצבאי הוא בן סהר.

שהצבא רוצה להחזיר אותו לישראל כדי שיבוא בבוקר לפתוח ממטרות בקריה.

לא ברור לי מדוע הצבא כלכך מתקשה לוותר על חיילים, זה לא שחסר ג'ובניקים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...