Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחר פאר

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ראיתי את המשחק , יש תחושת פיספוס קטנה כי במצב של 6-5 והגשות של שחר היא היתה צריכה לקחת , בכלל סרינה הבטטה הזאת אם לא הסרבים שלה היא היתה מפסידה אחרי שני מערכות.

אבל לא נורא שחר פאר כל הכבוד על ההישג ואני מאמין שיהיה השנה הישגים גדולים יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה פייטרית. זה לא כלכך משנה אם היא ניצחה או לא - ברור שהנצחונות כאן הם עניין של זמן. היא נתנה את כל מה שהיה לה - וזה הרבה, וזו תכונה שאני מעריץ. הצורה שבה היא דחפה את עצמה לקצה מעוררת התפעלות.

כל הכבוד לה, ואין לי ספק שאני עוד אראה משחקים שלה בעתיד (למרות שאין לי שום קשר, ולו המקרי ביותר, לטניס).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם היא תגיע ל 14 אז היא שברה את השיא הישראלי .

השיא לנשים עומד על 15 כמדומני .

ולגברים 18 ( עמוס מנסדוף )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

צפוי לה עתיד, אבל לצערי לא בארץ. אין בארץ מי שיאמן אותה כמו שצריך ויוכל להעלות אותה לצמרת, שזה אומר לחמישיה הראשונה. מכיוון שמול שחקניות חמישייה שזה אומר שראפובה, הנין, קלייסטרס, מאורסמו, ואפילו קוזנצובה אין לה הרבה סיכויים (וכן אני יודע שהיא ניצחה אותה, אבל זה לא אומר כלום, גם מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר אז?). מכיוון שמעבר לזה שהיא רצה טוב, וחובטת טוב גב יד, היא לא ממש יכולה להוות להם יריב שקול. לכן הפתרון מבחינתה שתסע לחו"ל שם באמת יאמנו אותה כמו שצריך והיא תגיע למקום ראשון.

ROOONEEYY

פורסם
צפוי לה עתיד, אבל לצערי לא בארץ. אין בארץ מי שיאמן אותה כמו שצריך ויוכל להעלות אותה לצמרת, שזה אומר לחמישיה הראשונה. מכיוון שמול שחקניות חמישייה שזה אומר שראפובה, הנין, קלייסטרס, מאורסמו, ואפילו קוזנצובה אין לה הרבה סיכויים (וכן אני יודע שהיא ניצחה אותה, אבל זה לא אומר כלום, גם מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר אז?). מכיוון שמעבר לזה שהיא רצה טוב, וחובטת טוב גב יד, היא לא ממש יכולה להוות להם יריב שקול. לכן הפתרון מבחינתה שתסע לחו"ל שם באמת יאמנו אותה כמו שצריך והיא תגיע למקום ראשון.

בגלל זה היא החליפה שנה שעברה את המאמן הישראלי במאמן אמריקאי בעל שם (אני לא זוכר בדיוק את מי הוא אימן ואיך קוראים לו אבל הוא נחשב בין המאמנים הטובים בעולם) , בנוסף יש לה גם מאמן כושר חדש .

פורסם
בגלל זה היא החליפה שנה שעברה את המאמן הישראלי במאמן אמריקאי בעל שם (אני לא זוכר בדיוק את מי הוא אימן ואיך קוראים לו אבל הוא נחשב בין המאמנים הטובים בעולם) , בנוסף יש לה גם מאמן כושר חדש .

ומה שמאוד חשוב שלא ציינת שכמעט כל ההוצאות הן על חשבונה!

שחקנית מדהימה!

פורסם
ומה שמאוד חשוב שלא ציינת שכמעט כל ההוצאות הן על חשבונה!

שחקנית מדהימה!

מתחילת הקריירה היא הרוויחה 750 אלף דולר (לא כולל מה שהרוויחה מתחילת העונה , ורבע גמר בגראנד סלאם זה לא מעט כסף) לפי מה שפורסם אתמול בהשוואה שלה מול סרינה ויליאמס , בנוסף היא חתומה עם ריבוק על חוזה אימוץ , ככה המימון זה לא הבעיה שלה , והיא רק בתחילת הדרך.

שיהיה לה בהצלחה.

פורסם
מנצסטר B....אני מבקש...

הרכב מנצ`סטר יונייטד: פיליפ ריקרדו, גארי נוויל, ריו פרדיננד, ג`ון אושיי, מייקל סילבסטרה, פיל נוויל, קיילן ריצ`רדסון , ראין גיגס, פול סקולס, דייגו פורלאן , אולה גונאר סולשאייר.

זה מנצ'סטר B?

מכבי חיפה היא הקבוצת כדורגל הכי ייצוגית במדינה ולא משנה מה תגיד.

• תוכן חדש...