Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחר פאר

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנצל את הבמה הזו כדי להצדיע לספורטאית אדירה שקורצה מחומר נדיר.

בפעם האחרונה שקמתי ב 4:30 בשביל לראות משחק זה היה בימי ג'רדן ומג'יק העליזים (if you wanna watch the magic show ...) .

ראיתי את כל המשחקים של באליפות אוסטרליה הפתוחה ומה אני אגיד לכם, הילדה הזו עשוייה מחומרים נדירים.

עזבו רגע את הבקאנד המדהים שלה ואת הכוח העצום שלה, היכולת שלה לא להישבר במצבים שרוב הספורטאים הישראלים מתרסקים היא מעוררת השראה.

שחר היא כל מה שספורטאי אמיתי צריך לחלום להיות, מישהו שנילחם, עד השנייה האחרונה על כל נקודה וכל GAME גם אם זה נראה אבוד.

שמעתי אותה מתראיינת הרבה פעמים גם אחרי תבוסות (לג'סטין הנין וקלייסטרס) ומה שהיא משדרת לעצמה ולכולם שכרגע הן אולי טובות ממנה, אבל "אני עוד אנצח אותן".

Thats the spirit .

אז שיהיה לה הרבה בהצלחה, לדעתי מחר בבוקר השרשור הזה יהיה יותר רלוונטי אחרי שהיא עוברת את סרינה היום בלילה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי מחר בבוקר השרשור הזה יהיה יותר רלוונטי אחרי שהיא עוברת את סרינה היום בלילה.

מהפה שלך לאלוהים !

הרבה זמן לא עקבתי אחר תוצאות בטניס , מהרגע שעמוס מנסדוף פרש...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
"אם אתם ממש בעניין ורוצים לעזור לשחר, זה הזמן לקבל תדריך ישירות מאמן המחשבה. הכנסו לוידאו והשאר רק תלוי בכם."

מישהו יכול להשאיל לי וידאו,

פשוט עברתי ל DVD לא מזמן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל הכבוד לספורטאית הכי מוכשרת בארץ !!:-o

העיקר ראש הממשלה פותח את ישיבת הממשלה באיזכור של הישגייה,וכל זאת תוך קיצוצים חוזרים ונשנים במשרד התרבות והספורט.

איזו מדינה...:cry:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ואני חשבתי שאני היחיד שקודחים לו במוח עליה.

מתאמן שלי הוא מאמן טניס אישי, אתמול במשך כל האימון הוא עשה לי הרצאות עליה.

אם אתם מתעניינים בתחום - http://www.ita.one.co.il - שווה כניסה.

הוא מריץ עכשיו פרוייקט חדש שם "הכר את השחקן".

שמו עידן שירין.

תהנו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לדעתי מחר בבוקר השרשור הזה יהיה יותר רלוונטי אחרי שהיא עוברת את סרינה היום בלילה.

אם תוכל לפרסם את שעת המשחק והערוץ בו הוא משודר זה יהיה מצויין.

תודה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

גם ביורוספורט יש שידור (יש לי העדפה לפרשנים הבריטים)

להחזיק אצבעות אפילו מתוך שינה!!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הלילה ב3:30, ספורט 5

תודה!

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

מישהו יודע היכן באינטרנט יכולים לצפות במשחק עלובי החיים שגרים במקום שלא משדרים בו לא ערוץ 5 ולא יורוספורט?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כסססססאמק .

סרינה (AKA גוש השומן השחור) הצליחה לנצח את שחר .

זה היה המשחק הכי פחות טוב שלה בטורניר ועדיין היא הראתה אופי חזק.

כל הכבוד לך, את מלכה אמיתית.

• תוכן חדש...