Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לסבא שלי קיא פרייד מודל 2000 או 2001 (לא יודע בדיוק, אם זה משנה אני אחפש רשיונות לבדוק), שנרכשה מהשכרה לפני מספר שנים וכיום הרכב עם 74000 ק"מ אולי טיפה פחות, ביום חמישי נסעתי עם אבא שלי ברכב, וכאשר הוא חנה את הרכב, ברגע שהוא העביר מניוטרל לדרייב, האוטו קיפץ ונכבה, סבא שלי אמר שזה קורה לו לא מעט, למישהו יש מושג מה גורם לדבר ? מה לחפש ?

מבחינת טיפולים: השד יודע מה עבר על האוטו או לא עבר, אבל אתמול בבוקר בדקתי לו שמן, יש שמן גיר בצבע אדום כמו שצריך, שמן מנוע גם בסדר, הכל פיקס, יש לדעתי טיפה שריקות מהמותחנים של הטיימינג אבל זה כבר אני אבקש מדוד שלי לסדר (הוא עובד במוסך ומסדר את זה בחינם).

מי שיכול לכוון אותי לגבי הבעיה עם הגיר, אני אודה לו מאוד, כי אבא שלי הפך את הרכב לסטטוס "מתפרק" (אבא אשכנזי רגיל למכוניות חדישות נטולות תקלות).

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יכול להיות שיש בעיה בסל"ד הסרק או במערכת הייצוב שלו. על כמה עומד הסל"ד בניוטרל ולכמה הוא יורד כשמכניסים לדרייב?

פורסם

אני יודע שזה לא קשור, אז תסלחו לי בבקשה,

אך האם העברה מהילוך סרק לדרייב עוברת בקלות ? או שנדרש "להכניס " יותר את הידית אחורה ?

שיפוט טוב נובע מניסיון, והניסיון נובע משיפוט גרוע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיציישן, לגבי הטורים:

הם יושבים קצת מתחת ל1000, גם בN גם בD, האוטו לא רועד או משהו ככה שזה לא נראה לי הבעיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...