Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

wake up call לכולם בקשר לחלונות כהים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב התעניינות שנתקלתי בה היום בעניין זה, ולמרות שניסיתי להסביר לא הקשיבו לדיעותי, החלטתי לפתוח שרשור כדי לפתוח לכל מי שמעוניין בזה את העיניים!

חלונות הרכב מתוכננים כך שבמקרה של ספיגת אנרגיה הם "יתפוררו" לרסיסים, ברגע שאתם מדביקים מדבקה שכזו על החלון אתם פוגעים בתכנון זה ועליכם לקחת בחשבון שחס וחלילה במקרה של תאונה החלון לא ישבר בצורה הנכונה ויסכן אתכם \ כמעט ולא ישבר בכלל, מה שיקשה על כוחות ההצלה להגיש לכם עזרה.

במידה ואתם כן אוהבים את הדבר, בצעו "טבילה" של החלון - שהיא בעצם צביעתו ללא תוספת שכבה כזו או אחרת של מדבקה,

כל המדבקות הזולות עלולות לסכן אותכם במקרה תאונה! לכן, תחשבו פעמיים לפני שאתם מחליטים לחסוך את הגרושים האלה - זה עולה לכם בבטיחות שלכם.

שמרו על עצמיכם, בן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בכללי אומר שאם עושים משהו שנוגע בבטיחות צריך לעשות את זה על הצד הטוב ביותר ולא לחפף.

בקשר להארה שנתת פה זאת נקודה חשובה מאוד לכל אלו עם המדבקות בחלונות.

פורסם
אני רציתי לעשות חלונות כהים מאחורה אבל בסוף ויתרתי על זה

ומה הקשר?

תעשה בטבילה וסע לשלום.

איזה קשר ענייני יש למה שרצית לעשות ולבין האשכול?

יודע מה?

תודה,שמחתי לשמוע שרצית לעשות ולא עשית יישר כח!

פורסם

ישבתי פעם במכונית עם חלונות אחרים מוכהים.

דיכאון.

אתה מרגיש כמו הסוסים המסכנים שקשורים לעגלות עם ההגבלה של שדה הראייה לפני בלבד.

ויש גם חיסרון מעשי, כי שכשנוסעים רוורס חסר שדה הראייה דרך החלון האחורי, שזה גובל במסוכן.

אולי ניתן לעשות זאת באופן טוב יותר שחוסם פחות אור, אבל באמת שאני לא מבין למה זה טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ויש גם חיסרון מעשי, כי שכשנוסעים רוורס חסר שדה הראייה דרך החלון האחורי, שזה גובל במסוכן.

אולי ניתן לעשות זאת באופן טוב יותר שחוסם פחות אור, אבל באמת שאני לא מבין למה זה טוב.

כשנוסעים רוורס זה לא מפריע, גם חלונות מוכהים מאחור לא מפריעים לשדה הראייה. גם לא בלילה.

למה זה טוב? תכנס לרכב עם חלונות כהים ולרכב ללא חלונות כהים, הבדלי החום מורגשים.

מר מהנדס פותח השרשור, מי אמר לך ברגע שאתה טובל או שם בלייזר או אנערף ההרכב הכימי של החלונות לא משתנה? חקרת את העניין הזה, ביצעת ניסוייים והגעת למסקנה הנ"ל? מי יודע ואולי התזה או הטבלה גם כן יש להן השלכות על התפוצצות החלון?

ROOONEEYY

פורסם
ישבתי פעם במכונית עם חלונות אחרים מוכהים.

דיכאון.

אתה מרגיש כמו הסוסים המסכנים שקשורים לעגלות עם ההגבלה של שדה הראייה לפני בלבד.

עפר, אני כמעט בטוח שישבת במכונית שהחלונות בה מושחרים באופן מוגזם/חאפרי.

אבל לחלק מהמכוניות יש אופציה שהם מגיעות מהחברה עם השחמת חלונות.

החלונות כהים אמנם, אבל זה לא מדכא וזה חוסם את השמש יופי.

זה דבר נפלא לדעתי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא שאני בעד ההדבקות אבל הטיעון של חילוץ בזמן תאונה לא נראה משמעותי. ההדבקה הזאת היא שכבה דקה מאוד שנקרעת בקלות רבה.ואין לחלונות הצידיים תפקיד בספיגת האנרגיה של המכה וגם אם יש ההדבקה לא תפריע לזה. ודווקא החלונות הקדמי עשוי זכוכית טריפלקס ששם יש שכבה אמצעית חזקה מאוד שלא נותנת לרסיסים להתפזר לכל עבר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
עפר, אני כמעט בטוח שישבת במכונית שהחלונות בה מושחרים באופן מוגזם/חאפרי.

כנראה... כי זה היה לא סביר לגמרי בעיני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ד"א אני כאשר נאלצתי לבקר ב-"אוטו-גלאס" ראיתי שם שלט שהם גם משחירים חלונות ויש להם אישור לזה (של משרד התחבורה או משהו כזה).

לא יודע מה איכות העבודה ואיך הם עושים את זה אבל התרשמתי מהן דווקא לטובה אז אני מניח שהם לא עושים לא את זה בצורה פרטצ'ית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
עקב התעניינות שנתקלתי בה היום בעניין זה, ולמרות שניסיתי להסביר לא הקשיבו לדיעותי, החלטתי לפתוח שרשור כדי לפתוח לכל מי שמעוניין בזה את העיניים!

חלונות הרכב מתוכננים כך שבמקרה של ספיגת אנרגיה הם "יתפוררו" לרסיסים, ברגע שאתם מדביקים מדבקה שכזו על החלון אתם פוגעים בתכנון זה ועליכם לקחת בחשבון שחס וחלילה במקרה של תאונה החלון לא ישבר בצורה הנכונה ויסכן אתכם \ כמעט ולא ישבר בכלל, מה שיקשה על כוחות ההצלה להגיש לכם עזרה.

במידה ואתם כן אוהבים את הדבר, בצעו "טבילה" של החלון - שהיא בעצם צביעתו ללא תוספת שכבה כזו או אחרת של מדבקה,

כל המדבקות הזולות עלולות לסכן אותכם במקרה תאונה! לכן, תחשבו פעמיים לפני שאתם מחליטים לחסוך את הגרושים האלה - זה עולה לכם בבטיחות שלכם.

שמרו על עצמיכם, בן.

טעות בידך!!!

הדבקת החלונות משפרת את בטיחותם!

חלונות הרכב עשויים מזכוכית מחוסמת ברמה גבוהה!*

כאשר החלונות נפגעים הם נשברים לרסיסים קטנים שיכולים לגרום לחתכים ובמקרים קיצוניים לעוורון(!)

הסיבה לעדיפות של חלונות כאלו על אחרים היא שאנו נעדיף מליון רסיסים קטנים שיעופו לעברנו, מאשר סכין אחד בגול חצי חלון לעבר צווארנו (או מפשעתנו :roll: )!!!

הסיבה שהשמשה הקדמית לא עשוייה באותה הצורה היא ששמשה שכזו תהפוך לאטומה למעשה לאחר פגיעה קטנה ביותר מעצם קשיח (אבן מתכת וכ"ו)

במקומות רבים בהם נדרשת הגברת בטיחות של חלונות, אלו מודבקים, לעיתים אף במדבקה שקופה(!)

*כאשר זכוכית מחוסמת ברמה גבוהה, בזמן השבירה נוצרים רסיסים קטנים בצורה שקרובה לקובייה. כמה שהחיסום יעיל יותר ואיכותי יותר, הצורות הקטנות ישאפו יותר ויותר לצורת קובייה, משמע גודל רסיס לא יהיה גדול בהרבה מעובי הזכוכית המקורי.

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
ועליכם לקחת בחשבון שחס וחלילה במקרה של תאונה החלון לא ישבר בצורה הנכונה ויסכן אתכם \ כמעט ולא ישבר בכלל, מה שיקשה על כוחות ההצלה להגיש לכם עזרה.

נראה כי אתה לא סומך על כוחות ההצלה.

בשביל לרסק חלון צד לא צריך תואר ראשון.

ועד שכוחות ההצלה יגיעו, עוברי אורח כבר ידאגו לחלון הסורר במידה ויהיה צורך מלכתחילה.

• תוכן חדש...