Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ישנה אצלי ברכב בעייה, שמעט מטרידה אותי.

לאחר חנייה מספיק ארוכה ( שבוע ימים נניח ), הרכב פולט כמות לא גדולה של עשן לבן עם ריח של שמן. פליטת העשן נמשכת זמן קצר מאוד, יותר דומה ל"יריקה" של ענן קטן. כמות עשן שווה בערך נפלטת משני האגזוזים. אם יום קודם נסעו עם הרכב, בהתנעה בבוקר למחרת אין שום עשן. כנ"ל אין עשן בנסיעה. צריכת שמן ישנה, אבל נמוכה מאוד ( 100 -200 סמ"ק ל 1000 ק"מ ) .

האם יש סיבה לדאגה, או שהמצב סביר, בהתחשב בסוג הרכב ( מופיע בכותרת )

תודה.

פורסם

יש לי גם בעיה כזאת בג'יי אם סי.

הייתי שמח לדעת גם מה הבעיה.

ויש לי עוד שאלה האם מותר להוסיף שני תוספי שמן למניעת עשן?

כי היום הוסיפו לי בטסט ולפני חודש אני הוספתי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בקשר לשאלתך, שמתי לב שכאשר הרכב קר (בבוקר או אחרי עמידה ממושכת)

הרכב פולט (יש מספר רכבים בבית) וזה בכולם, כאשר המנוע קר הרכב מעשן באחד הרכבים (סופר רייסר דייהו) יש בנוסף ריח די חונק של שמן. הרכב גם לא נוסע הרבה, הייתה תקופה שהוא נסע ביום יום והבעיה נעלמה.

הייתי משתדל להניע את הרכב כל יום לפחות ל 5-10ד'.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...