Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות נגד גנב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הולך ככה

אני גר בבית פרטי וכדי להכנס לשטח יש שער רגיל ושער לרכב, שניהם סגורים תמיד.

שבוע שעבר אני שומע מישהו מצלצל בדלת של הבית עצמו (כאילו השער בחוץ היה פתוח והוא הגיע לכניסה לבית כבר), פתחתי ואני רואה בחור דתי לבוש כמו הילדים של פעם עם חולצה מכופתרת ועליה סוודר קצר ומכנס אלגנט, ביקש תרומה, תוך כדי אני מחזיק את הכלב ואומר לו שאין עלי כסף לתת לו, והוא מבקש עוד פעמיים ובפעם השלישית עניתי בטונים ברורים שאין לי כוונה לתת לו כלום.

הבחור ירד במדרגות לכיוון השער ותוך כדי צחק, ויצא מהשער ושמעתי את הסגירה גם והסתכלתי שהוא סגר.

אתמול מישהו שוב הגיע לדלת, השאיר עציץ מתנה לאמא שלי שחברות שלה שלחו (היה לה יום הולדת) והלך. הוא אפילו לא דפק בדלת. ושוב אני לא מבין איך נכנסים לי לשטח.

היום בבוקר אני יורד למטה כדי לשחרר את הכלב (בלילה הוא סגור בכלוב לצורכי חינוך כי הוא בן 7 חודשים), אני רואה חלון פתוח, אני מתקרב ורואה שאין סימני כניסה וכלום לא נגנב.

ההשערה היחידה שעלתה זה שנעשתה סקירה דרך החלון כדי לראות מה יש לגנוב וכנראה שהגנב יבוא בקרוב לבצע את הפריצה.

ראיתי מאיפה הוא נכנס לשטח וניטרלתי עד כמה שאפשר את הכניסה למרות שתמיד אפשר להיכנס אם רוצים. הבעיה היא שהכלב לא ינשך כי הוא גור, בנתיים אני חושב להשמיש את האזעקה אבל כמו שאתם יודעים זה לא מה שמפחיד גנבים.

יש לכם הצעות מה לעשות כדי לגרום לגנב לנטוש את הרעיון לפרוץ?

זה אומר כל דבר שעולה לכם בראש כאמצעי הפחדה עוד לפני שהוא חושב להיכנס לשטח.

חשבתי למרוח גריז (שיחליק וישבור איזה רגל) על כל החומה (הוא טיפס עליה דרך הפח זבל) אבל אני לא בטוח עד כמה זה יחזיק מעמד בגשם. כל יום לשים גריז בכמות גדול זאת הוצאה לא קטנה.

בנתיים אני ישן בסלון עם סכין קצבים אזעקה פועלת וכלב בתוך הכלוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שים שלט חדש ליד החלון שהמקום מוגן על ידי מצלמות וכו', גורם ההרתעה תמיד יכול לעזור8)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

בתור אחד שעבד כסייר במוקד אבטחה, בשנייה שאתה מחוץ לבית אז אין הרבה מה לעשות נגד פריצות. האזעקה היא די חרטה אם אין אף אחד בבית. לשכנים לא ממש איכפת, למוקד לוקח זמן עד שמגיע סייר (בד"כ רבע שעה תלוי בחברה ובפריסה).

כבר יצא לי לראות ולהיות בכל כך הרבה פריצות ואין דרך להיות מוגנים ב 100%.

תשאיר חלק מהאורות בבית דולקים ותשאיר גם טלויזיה או רדיו דולקים כדי שיווצר הרושם שיש מישהו בבית. תוסיף תאורה בחזית שמופעלת באמצעות גלאי תנועה.

ישנם סוגים של צופרים חזקים עם רעש צורם במיוחד שגורמים לכאבי אוזניים לאילו שעוברים באיזור הצופר וכדאי לשדרג את הצופר הקיים לאחד כזה. כדאי גם להוסיף מצלמה נסתרת, אולי בסוף תגלה שמדובר בילדים מהשכונה או דמות שאתה מכיר.

ד"א יש גם הרבה מקרים שפורצים לבית באמצע הלילה כשדיירי הבית ישנים , גונבים ארנקים+ מפתחות למכוניות ובורחים. אז תחביא את המפתחות של המכוניות.

אסף

נ.ב. במידה ואתה מחובר למוקד (ואני מקווה שמדובר בחברה גדולה ורצינית - אם תרצה המלצות איזה חברות עדיפות ואיזה לא אז בה"פ) אז תעדכן אותם על המקרה ותדרוש סיורים יזומים.

פורסם

תשמע...

אני גדלתי על סיפורי אבי ז"ל אודות הרשלה.

כשגנב פרץ לביתו של הרשלה הלך האחרון אחרי הגנב ויחד חיפשו מה יש לגנוב.

ולגופו של עניין (או גנב) תהיה עירני, נעל חלונות.

עצה בחינם.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הבית הפך למבצר, אפילו את השער בחוץ נעלתי (למרות שאין אפשרות פתיחה מבחוץ ללא מפתח).

אין סיכוי שאלה ילדים כי לחלון שנפתח צריך גובה רציני כדי להגיע או לחילופין להיות אחד שיודע לטפס טוב, אחרת נופלים 3 מטר גובה.

גם מאיפה שהגנב טיפס על החומה, רואים שזה אדם בוגר כי הוא שבר את הדלת של הפח זבל בניסיון לטפס. היום פשוט הוצאתי את כל הדלת כדי שלא תהיה אפשרות בכלל אלא רק דרך השכנים ומי שינסה לעבור שם יתקל בהרבה זבל של השכנים.

בכל זאת אני רוצה להרתיע באמצעות טריקים חבלניים, רק לא עולה לי שום דבר בראש. משהו סגנון שכחו אותי בבית היה יכול להיות מעולה.

מוזר לי שגנב היה מספיק טיפש להשאיר את החלון פתוח "ולהודיע" לי שיש תכנון לפריצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אולי הריח של השתן של הכלב הבריח אותו?

ולגבי פח האשפה - כנראה לא ראית את החתולים בשכונה שלי, חלקם מהלכים אימים על השועלים מהשדה הסמוך מפאת גודלם.

קח את הסרט בבלוקבסטר ותהנה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ההשערה היחידה שעלתה זה שנעשתה סקירה דרך החלון כדי לראות מה יש לגנוב וכנראה שהגנב יבוא בקרוב לבצע את הפריצה.

.

תשמע, קשה לי להאמין שהוא יחזור. עם הוא עשה סקירה דרך החלון, הוא היה צריך גם לפרוץ אחרי שעשה את ה"סקירה" הזו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני משכיר אסיאתי PER לילה, מבטיח לך שאף אחד לא יכנס.

תכלס אין לך הרבה מה לעשות. אפשר ותמיד יהיה אפשר לפרוץ.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני לא סגור עם זה חוקי או לא.. אבל אני יודע שבירושלים יש חומות עם זה. (אבל אם אני יהיה צריך אני בטוח ישתמש בשיטה הזו.

אני מדגיש! רק עם החומה גבוהה. מעל לגובה של בן אדם. ואין סיכוי שמישו ישלח ידיים בטעות.

מדביקים בחלק העליון של החומה בקבוקים שבורים. וזכוכיות. ברגים הפוכים. ועוד.

מי שינסה לעלות. הסיוכי לרדת שלם הא קטן!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כל יום לשים גריז בכמות גדול זאת הוצאה לא קטנה.

אני בטוח שהשריונרים או התותחנים בפורום ישמחו מאוד להביא לך כמויות לא מבוטלות של גריז.

פורסם

אם אתה מחפש משהו בסיגנון של גדר תייל על החומה, יכול להיות חביב ביותר בשבילך..

לשים מנעולים מסויימים על החלונות (כמובן אם הם ה"חולשה" של הבית), לשים איזה משהו שנשען על הדלתות\חלונות שברגע שפותחים אותו יעשה רעש..

היה באיזה סרט מישהו ששם בקבוק זכוכית על הידית של הדלת ברגע שמישהו רק נוגע בדלת הבקבוק יוצא משיווי משקל נופל וכמובן שנשבר ועושה רעש..

אתה יכול לחפש איזה כלב ""חביב"" שיקרע את הנכנסים הלא רוצויים לבית.. :)

מקווה שהכל יעבור בצורה טובה.

שיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...