Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות נגד גנב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בטוח שהשריונרים או התותחנים בפורום ישמחו מאוד להביא לך כמויות לא מבוטלות של גריז.

תבקש מההוא עם הקוקו מהנושא של החניה.

:-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אין לך פיטבול? 7 חודשים זה אומנם גור, אבל אני מניח שהוא כבר מספיק זמן בבית, כדי לדעת להגן על הטרטוריה שלו.

בכל אופן, אם אתה מחפש הצעה חוקית, יש שתי הצעות שאהבתי וגם אבי יישם אותן:

1. להתקין אורות בחוץ, אשר נדלקות עם מישהו בא - מאוד יעיל, אבל אם יש הרבה חתולים בסביבה, אז לא כדאי.

2. להתקין אזעקה עם צופר מחריש אוזנים - אם זה טוב למכונית, אז למה לא לבית?

פורסם

תוסיף לאזעקה גלאי חיצוני,לכיוון החצר.

ישנם מגנטים על סוללה שמחברים צד אחד לחלון ,צד שני למשקוף,ובעת פתיחה זה מצפצף חזק מאוד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

קח בחשבון שאזעקה בשכונה צפופה לא ממש יעילה, כי לא תמיד ניתן לדעת מאיזה בית בוקע הצליל, לכן כדאי לשקול להוסיף לעניין צ'קלקה במקום בולט.

פורסם

לדעתי אתה מאכיל את עצמך סרטים, החלון לא מפתח ממישהו שרצה לראות איך נכנסים אליך הביתה. זה מגוחך.

- אזעקה כן מרתיעה.

- כלב לא. גם לא האסייתי האיום. כלב מרדימים בשנייה.

- בדוק אם יש תצפיות על הבית שלך, אם אנשים יושבים בחוץ באופן קבוע, בקש מחבר או שכן להכנס אליך הביתה בשעות שאתם לא נמצאים לפחות אחת ליום ובאופן "ברור" (שיראו אותו נכנס).

אל תיהיה גיבור בכל מקרה, חוקי המדינה שלנו מטומטמים שאתה לא מתאר לעצמך בנושא הזה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אל תיהיה גיבור בכל מקרה, חוקי המדינה שלנו מטומטמים שאתה לא מתאר לעצמך בנושא הזה.

צודק, כמה שזה ישמע הזוי, קראתי פעם בעיתון, על גנב שפרץ לבית של מישהו, והכלב התקיף אותו, והגנב תבע את בעל הכלב. :shock:

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

מלכודות דובים במקומות אסטרטגים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תומר, אצלי בעבודה מותקן מן גלאי על הקיר, שברגע שחוצים את הקו שלו הוא מצפצף. יכול להיות פיתרון בשבילך.

מצאתי פה כמה גלאים שיכולים להיות שימושיים.

ואל תשכח להחביא את המפתחות של הרכב! :idea:

פורסם
צודק, כמה שזה ישמע הזוי, קראתי פעם בעיתון, על גנב שפרץ לבית של מישהו, והכלב התקיף אותו, והגנב תבע את בעל הכלב. :shock:
אכן הזוי.

לפי החוק, אם אדם משיג גבול ומותקף על ידי כלב - לבעל הכלב אין כל חבות כלפיו. זה אחד הסייגים הבודדים הספציפיים לנושא האחריות של אדם לנזקים שנגרמים על ידי כלב שהוא בעליו.

לא נראה לי שיש ספק שפורץ הוא משיג גבול.

פורסם

כן יש לי פטיבול, אבל הוא לא חונך לתקוף אלא בדיוק ההפך.

מעבר לזה במידה ועל הדלת יש שלט שמודיע על כלב תוקפן ובכל זאת אדם נכנס ללא אישור שלי לבית הוא אחראי לתוצאות. זה לפי החוק

בעניין כלבים, החוק היום הרבה יותר גמיש מבעבר, לכלב מותר לתקוף כהגנה עצמית של עצמו ושל בעליו ו וגם בהשגת גבול במידה ויש אזהרה בחוץ. זאת הסיבה שלא עשו כלום לפיטבול של חבר אחרי שתפס גנב והתעלל לו קשות באחת הידיים.

ודניאל, אני לא רואה סיבה שהחלון יהיה פתוח, במיוחד הספציפי הזה שהוא נפתח רק בקיץ, בחורף הבית שלי קר וכמעט לא פותחים בכלל חלונות כי המזגן פועל. ובנוסף החלון היה פתוח ביחד עם הרשת בצורה שווה כאילו מישהו פתח עם היד, וזה לא אף אחד מבני הבית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא משנה מה יש ומה אין, גנב נכנס והופך את כל הבית לא רק את הקומה הראשונה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...