Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר לא ברשותי ואני שואל בשביל שכן שלי שהתחדש אתמול בפאנטום (מזל טוב!)

המונו הקודם שהיה לו היה של לייטניג 150. השאלה שלי היא האם יכולה להיות בעיה עם זה שהמגבר ישאר עם הכבל חשמל הנוכחי שהוא 8G ? או שהוא חייב לעבור ל4G?

בתודה מראש , קורן.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

זה ברור, אבל השאלה אם זה בגדר רצוי או חובה.

זה יגרע ממשהו אם ישאר הכבל הזה?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא, כרגע עובד עם 6 גייג והסאבים לא פועלים כי או שהפיוזים נשרפים כל פעם או שצריך כבל יותר עבה. בשביל זה שאלתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השאלה היא האם יהיה הבדל מורגש כל שהוא? התשובה לכך חשובה לי כי גם אני יקנה בקרוב פאנטום ויש ברכב שלי גם כבלי 8G.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

בגדול לא תהיה בעיה.

ההבדל יהיה בעיקר בבאס מאוד נמוך שלרוב יהיה מדוייק יותר (כמובן תלוי אם הסאב מסוגל והתיבה נכונה.)

מקסימום לא הייתי מחליף כבל אלא מוסיף למונו 8 G משלו ולמגבר הרגיל 8 G משלו.

• תוכן חדש...