Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שוב חזרתי..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

צר לי שאני משגע אתכם חברי פורום יקרים ..

אבל..

אם אתה זוכרים את הנושא הזה.. אז היום גיליתי שחוייבתי בויזה ב 1000 ש"ח ב 2 תשלומים.

התקשרתי לחברת האשראי והם טוענים ש:

"נתת לו את המספר מרצונך עכשיו אין מה לעשות" , אין לבחור חתימה שלי, את המוצר לא קיבלתי, האם יש מה לעשות חוץ מלתבוע? האם מישהו יודע על איזושהי דרך לבטל את החיוב? (להודיע על גנבה לא יעזור כל חיוב שבוצע לפני ירשם וגם יש שיחה מוקלטת שלי מספר בדיוק מה קרה)

אשמח לכל תשובה :(

פורסם

ניתן לחייב כרטיס אשראי ללא חתימת בעל הכרטיס.

הקישור שנתת לא עובד.

האם ביצעת את ההזמנה טלפונית? האם באתר אינטרנט של הצימר מופיע תקנון כלשהו? האם דובר על סכום כלשהו לביטול?

אסף

פורסם

ההזמנה הייתה טלפונית כן.

באתר האינטרנט לא מופיע כלום

ודובר על כל הסכום במידה של ביטול, אך הביטול היה מוצדק.

הנה הלינק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139633

פורסם

תודיע להם שלא קיבלת את המוצר, מחובתם לבדוק את העניין לפחות.

לא יתכן שמישהו יבצע עסקה טלפונית ולא יקבל את המוצר, יש הגנה לטובת הצרכן בדברים האלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל, תכתוב מכתב חריף לבעל הצימר על כך שהתמונות באתר הן מטעות ואינן משקפות את המוצר שהובטח לך. תבקש את כל כספך בחזרה תוך 14 יום ואם לא אז תצטרך לפנות לגורמים משפטיים. אם לא תקבל התיחסות מצידו, תפנה לאגודה לזכויות הצרכן. אם הגעת לאתר של הצימר, דרך אתר מסוג ZAP או משהו דומה תתלונן גם שם.

בתור שותף בעסק שמוכר מוצרי אלקטרוניקה ואביזרים סלולריים באינטרנט אני יכול להעיד שהאגודה לזכויות הצרכן ו ZAP הם משפיעים ביותר בנוגע להחלטות לגבי לקוחות "בעייתיים".

אסף

פורסם

כבר דיברתי עם בעל הצימר.. והוא איים לתבוע אותי... חתמתי על פקס שאומר שאם אני מבטל אחרי יותר משבוע, אני צריך לשלם את מלוא הסכום, אבל ביטלתי כי הצימר לא היה כפי מה שתואר..

פורסם

יאללה, לבית משפט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בלי לפגוע אבל נראה כאילו חסרים כמה פרטים בסיפור - למשל מדוע חברת האשראי לא מאמינה. אני יודע שכמדיניות כללית חברות האשראי מזכות את הלקוחות על חיובים בעייתים כמו שתיארת.

זה כולל גם ניסיון אישי של פעמיים בשנים האחרונות ועוד של חברים שאני מכיר - לוקח זמן אבל הכסף מוחזר. אם הם לא רוצים להחזיר, אז יש להם סיבה לחשוד (לא בהכרח מוצדקת אך יש לגרום להם להאמין) שאולי כן היתה עסקה והניסיון לקבל את הכסף חזרה לא מוצדק

פורסם

שוב, לגבי חברת האשראי, הם אמרו במילים האילו: "נתתה לו את המספר שלך, אז אנחנו לא יכולים לעשות כלום"

עכשיו שלחתי להם פקס, ונאמר לי שזה יטופל במחלקה גבוהה יותר. נקווה לטוב.

לאחר מכן אני אפנה גם לבית המשפט על עוגמת הנפש והזמן שבזבזתי על כך.

פורסם

תדפיס לך את התמונות המטעות מהאתר אינטרנט להראות לשופט לפני שבעל הצימר ישנה אותם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זו הזמנה טלפונית ולכן הדברים לטובתך.

אני לא יודע בדיוק איך (אך בטוח שיש הבדל) - אבל אני בטוח שהנציגה של ויזה מדברת שטויות.

פורסם
תודיע להם שלא קיבלת את המוצר, מחובתם לבדוק את העניין לפחות.

לא יתכן שמישהו יבצע עסקה טלפונית ולא יקבל את המוצר, יש הגנה לטובת הצרכן בדברים האלה.

גם אני חשבתי ככה.

מסתבר שזה לא בדיוק נכון

אין החזר על מוצר שלא באמת קיים.

צימר מושכר לתקופה מסויימת ואינו מוצר מוחשי שנשאר אצלך.

לכן החברה להגנת הצרכן לא עוזרת במקרה הזה.

הייתי שם..

בקיצור, קח נפטה (כי 95 יקר) ומצית.

משם השמים הם הגבול. (אין להתחייס במשפט זה כהמלצה לטיפול בנושא בדרכי אלימות)

• תוכן חדש...