Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי ברכב (איביזה 2012) היתה את אותה הבעיה.

אמרתי ננסה את המגבים שנמכרים ב-yellow ב-30 ש"ח.

כרגע מרוצה מאוד , אומנם לא 100% כמו שהמגבים המקוריים היו בהתחלה אבל בשביל 30 ש"ח זה מספק אותי.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
עישיתי חיפוש וזה מה שמצאתי, הקפצה...

מדובר על סיאט איביזה 2011 הדגם שבמבצע.

רכב חדש, שנה על הכביש, עלה לכביש בדצמבר 2011 מידי פעם המגבים שלי עושים רעש באמת מטריד בגלל החיכוך עם השמשה, סה"כ מדובר במגבים חדשים האם יש פתרון לבעיה הזאת?

שימון אולי?

מקס.

ספריי סיליקון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ספריי סיליקון ימרח לו על השמשה כמו גם כל חומר שימון אחר.

מגבים בארץ מחזיקים שנה, זולים כיקרים. פעם בשנה מחליפים מגבים, סיפור של כמה עשרות שקלים, לא יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לסוזוקי שלי קניתי לפני מספר חודשים מגבים במוסך מורשה יבואן - 50 ש"ח.

לפני שבוע גנבו לאשתי מגב - חדש עלה לי 30 ש"ח אצל החשמלאי של "מצה" (והייתי לקוח שבוי - גם חסר מגב, גם שבת וגם גשם שלא מאפשר לדחות את הקניה בכמה שעות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ספריי סיליקון ימרח לו על השמשה כמו גם כל חומר שימון אחר.

מגבים בארץ מחזיקים שנה, זולים כיקרים. פעם בשנה מחליפים מגבים, סיפור של כמה עשרות שקלים, לא יותר.

איתמר.

מנסיון אם אתה מרסס את הספריי ונותן לו כמה דקות ואז מנגב,החומר לא נמרח ואז יש לך עוד זמן לסחוב עם המגבים,הם גם מנגבים יותר טוב וגם לא עושים רעש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
השתדל לרכוש מגבים מתוצרת 'בוש'. לא לגעת ב'אמריקן איגל'.

שטויות

היום קניתי זוג מגבים רגילים מחברה לא ידועה, יושבים גם על הרכב של אבי, ועושים את העבודה מעולה ברבע מחיר, אפילו חמישית.

Opel Adam S 2017

פורסם

קניתי מגבים ב 20 ש"ח בתחנת דלק

עובדים מעולה ולא חורקים גם בגשם האחרון. לא מבין בשביל מה להשקיע 80/100 ש"ח על מגבים

שבמילא יתייבשו בשמש כאן.

• תוכן חדש...