Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעש של התנגדות של גומי.

הרכ הוא 2003 206

האם הגיע הזמן להחליף את המגבים או שזה משהו אחר ?

המלצות למגבים טובים\איכותיים יתקבלו בברכה.

אגב - אני הולך לקנות באוטודיפו במחיר מופקע בטירוף כנראה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ככל הנראה המגבים יבשים.

למה אתה מצהיר שבכוונתך לשלם מחיר מופקע? אפשר לקנות מגבים במקום אחר.

עד שתקנה (מחרתיים צפוי גשם כבד) אתה יכול לרענן את המגב ע"י התזה של חומר לניקוי פלסטיק המכיל סיליקון על סמרטוט נקי ולהעביר אותו על המגב.

פורסם
ככל הנראה המגבים יבשים.

עד שתקנה (מחרתיים צפוי גשם כבד) אתה יכול לרענן את המגב ע"י התזה של חומר לניקוי פלסטיק המכיל סיליקון על סמרטוט נקי ולהעביר אותו על המגב.

היי.

תודה לך.

אני אקנה מחר כנראה את המגבים, נראה לי שאוטודיפו זה המקום הנורמלי היחידי בחיפה שאני יכול לקנות אותם, ואני מודה שזה הולך להיות מופקע.

בטח הרענון של המגבים לא יעזור יותר מידי לטווח הארוך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני בטוח שיש חנות לאביזרי רכב-חלקי חילוף חדשים בחיפה,שתהיה זולה משמעותית,אולי במצת אור של דני חבר הפורום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם יש מחר אני אצלו

אני בטוח שיש חנות לאביזרי רכב-חלקי חילוף חדשים בחיפה,שתהיה זולה משמעותית,אולי במצת אור של דני חבר הפורום.

פורסם

כנראה צריך לכוון שמה את הזרועות כנראה התעקם קצת הזרוע ואז המגב יושב קצת בזוית ואז אם זה מעוקם החוצה שיורד עושה חריקה ואם זה פנימה אז שעולה הוא חורק

בקיצור תלך לבעל מקצוע שיכוון לך קודם ואחר כך תחליף מגבים :-)

פורסם

קומנדר- הסיליקון לא ישאיר מישקע שמנוני על החלון בכל מעבר של המגב?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ככל הנראה המגבים יבשים.

מה ספריי סיליקון עכשיו הוא עולה יותר מזוג מגבים מזורגג.

לך קנה כבר זוג מגבים,זה עולה כולה 40 ש"ח.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
השתדל לרכוש מגבים מתוצרת 'בוש'. לא לגעת ב'אמריקן איגל'.

אע"פ שיש הגיון מסוים בדבריך, למען ההגינות עלי לציין שברכבי מותקנים מגבים מתוצרת החברה הנ"ל אשר ממלאים את תפקידם נאמנה כבר שנתיים וחצי.

למען האמת, לא נראה לי שגם את החורף הבא הם יצלחו, אבל ביחס למחיר המגוחך שלהם התמורה שווה בהחלט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא הבחנתי בהבדל בין אמריקן איגל לבין בוש באופי הפעולה.

בכל מקרה, אלה ואלה לא מחזיקים מעמד מעל לשנה בודדת, בשום שלב.

לא אצלי, בכל אופן.

מגבים מקוריים מ-2003?!???

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תעשה מה שאני עושה פעם בשנה משפריץ עליהם ספריי לשימון אתה יודע הזה של החלודה

וזה יותר טוב מחדש חחחחח.

גם אם אתה קונה מוכרים בתחנת דלק ב20 שקל, מה הסיפור שנה הבאה תקנה חדשים עוד פעם (כמו שאומרים תיהיה מחודש), בלי לפגוע אבל למה לקנות ווישרים ב90 שקל הגומי מצופה בזהב????

פורסם

כדי להחיות מגבים קח צמר גפן או סמרטוט טבולים באלכוהול רפואי ונקה את הלהב. ברוב המקרים הסיבה לחוסר יעילות שלהם היא פשוט משקעים ולכלוך שמתיישבים על הלהב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עישיתי חיפוש וזה מה שמצאתי, הקפצה...

מדובר על סיאט איביזה 2011 הדגם שבמבצע.

רכב חדש, שנה על הכביש, עלה לכביש בדצמבר 2011 מידי פעם המגבים שלי עושים רעש באמת מטריד בגלל החיכוך עם השמשה, סה"כ מדובר במגבים חדשים האם יש פתרון לבעיה הזאת?

שימון אולי?

מקס.

• תוכן חדש...