Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייבשות של פוליאסטר

aviv007788
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני באמצע תהליך בניה של בנית פודים לטוויטרים בקורות.

רציתי לדעת תוך כמה זמן מתקשה לגמרי הפוליאסטר עם הפיבר?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל תלוי בכמויות שבהם אתה עובד ובכמות המקשה ששמת לאותה הכמות,כמו כן זה מאוד תלוי גם במזג האוויר כך שאין לזה תשובה חד משמעית.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך הערכה פחות או יותר,

נשאל את זה אחרת, זה כמה ד'ק או כמה שעות?

אם זה שעות אז זה חד ספרתי או דו ספרתי?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת שאין לי שום הערכה מכיוון שלא ידוע לי עם אילו כמויות של מקשה ופוליאסטר עבדת ומה מזג האוויר והטמ"פ במקום שעבדת.

תנסה לעשות ניסוי לכוון לזה תנור חימום ותסתכל אם החומר מתחיל להתקשות אם כן אז הכל בסדר ותתן לזה להיתייבש(אני הייתי משאיר את התנור לייבש למרות שיהיו כאלו שיקפצו ויגידו שזה הורס את המבנה הגבישי הפנימי של הפוליאסטר) החוזק של הפוד לא חשוב כל כך מכיוון שזו רק קורה לטוויטר כך שתמשיך לייבש חופשי אם תנור במידה וזה עוזר לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר נאמר , באו הקופצים. אל תייבש את הפוליאסטר עם תנור.

תעשה חיפוש בנוגע לעניין יש המון מידע בתחום כאן בפורום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...