Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לפני שבוע מצלמה 6 מגה פיקסל, של אולימפוס דגם FE-170 אך חסרה בה האופציה של הקלטת וידאו עם סאונד, כלומר המצלמה לא מקליטה סאונד אלא וידאו ללא סאונד.

היא עלתה 950 ש"ח, וקיבלתי איתה כרטיס זיכרון של 512 מגה בייט, וחצובה מתנה.

האם היא שווה את המחיר שלה?

האם אופציה של סאונד היא לא משהו עתיק שאמור להגיע כבר בכל המצלמות?

אם יש לכם מושג לגבי אפשרות החזרתה לחנות לאחר שבוע(מחסני חשמל), אני אודה לכם אם תרשמו לי מה החוקים.(זכור לי שיש חוק של אפשרות החזרה לאחר 14 ימים).

כמו כן אם יש מצלמות יותר מתקדמות בתקציב הזה אני אשמח אם תרשמו לי את שמן.

תודה רבה ושבת שלום.

DSC00001.JPG

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אבל זאת הייתה מתנה ולא ידעתי שזאת אופציה כל כך עקרונית למי שקיבל אותה.

האם החנות הזאת ידועה כאחת שעושה צרות בהחזרת מכשירים? האם מותר להם להחזיר לי זיכוי במקום את הכסף?

פורסם

למה שלא תתקשר לחנות ופשוט תשאל?

http://www.brand.co.il/mahsanei-hashmal/site.asp

לפי מדיניות ההחזרות שלהם אפשר להחזיר מוצר תוך חודש אם הוא באריזה המקורית שלו ולא נעשה בו שימוש.

בקשר למצלמה הבאה, תברר לגבי הקומפקטיות של CANON, לאח שלי יש את האחת הקומפקטיות הבסיסיות של קנון ואנו מרוצים מהתוצאות (של הצילום).

ואל תשכח לבדוק את הפונקציות לפני הקניה.

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB3331=3333&DB188192=188226

פורסם

לפי חוק הגנת הצרכן אתה רשאי להחזיר את המוצר תוך 14 יום. אתה צריך שהמוצר יהיה עם אריזתו המקורית, שיהיה תקין ושיהיה ברשותך את חשבונית הקנייה.

אם הקנייה בוצעה דרך האינטרנט או הטלפון זכותם לגבות דמי ביטול בסך 5% או 100 ש"ח (הנמוך מביניהם) מערך הקנייה. בכל מקרה עליהם להחזיר לך את כספך בחזרה (לפחות ככה נהוג בעסק שלי).

אסף

פורסם

זה מה שאני שונא באולימפוס.

קניתי לפני שנתיים וחצי מצלמה ב 2000 שקל. (אז היא נחשבה לממש טובה, היום דגמים מקבילים עולים פחות)

בהתחלה לא עיניין אותי כל הקטע של וידאו

אבל ביום מן הימים היתגלה לי שגם לה אין הקלטת סאונד בוידאו.

מה שעוד יותר עיצבן זה שגם ההקלטה עצמה היא בפורמט של אפל (קוויק טיים) וסירטון של חצי דקה מגיע ל 50 מגה (וזה עוד בלי סאונד..)

חוצמזה המצלמה מצויינת, אבל אם ידעתי זאת כמוך הייתי מחזיר (אז זו למעשה העצה שלי אליך)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חוצמזה המצלמה מצויינת, אבל אם ידעתי זאת כמוך הייתי מחזיר (אז זו למעשה העצה שלי אליך)

אני חייב לציין - תמונה מאוד מרשימה, כל הכבוד!

בברכה,

מתן.

פורסם
לפי חוק הגנת הצרכן אתה רשאי להחזיר את המוצר תוך 14 יום. אתה צריך שהמוצר יהיה עם אריזתו המקורית, שיהיה תקין ושיהיה ברשותך את חשבונית הקנייה.

אסף

תודה על תשובתך, וגם לאחרים שהגיבו.

האריזה נפתחה, זה עדין נקרא באריזתה המקורית?

האמת שהמוכר פתח את המצלמה בחנות כדי להראות לי שהיא שם, ואני המשכתי ופתחתי את אריזת שתי הסוללות. עדיין ניתן להחזיר?

צילמתי איתה כמה תמונות והאיכות איומה, תמונות בגודל של 1.4 מגה , ועדיי ממש גרועות,מטושטשות , צילמתי על מצב אוטומטי, אני עושה משהו לא נכון?

פורסם

אני לא מכיר את המצלמה הזאת אבל תנסה לעשות חצי לחיצה עד שהמצלמה תתפקס ולאחר מכן לחיצה מלאה שתיתן את התמונה.

GSI, אחלה של תפיסה!

פורסם
תודה על תשובתך, וגם לאחרים שהגיבו.

האריזה נפתחה, זה עדין נקרא באריזתה המקורית?

האמת שהמוכר פתח את המצלמה בחנות כדי להראות לי שהיא שם, ואני המשכתי ופתחתי את אריזת שתי הסוללות. עדיין ניתן להחזיר?

צילמתי איתה כמה תמונות והאיכות איומה, תמונות בגודל של 1.4 מגה , ועדיי ממש גרועות,מטושטשות , צילמתי על מצב אוטומטי, אני עושה משהו לא נכון?

זה כבר תלוי במדיניות של החנות.

בגדול- כל עוד יש לך את האריזה ואת החשבונית לא אמורה להיות בעייה.

אסף

פורסם

GSI, אחלה של תפיסה!

זה עוד היה בימים הראשונים שלי מול מצלמה דיגיטלית, וגם בהעלאה זה מקטין את האיכות והרזולוציה.

עוד 2 בסיגנון:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עמית- תנסה לשחק בהגדרות של הפלאש, של הזום ושל הפוקוס.

כמו כן אל תשכח לערוך לאחר מכן את התמונה בכל תוכנת עריכה- חלק חשוב מאוד לדעתי.

אני את רוב התמונות שלי עורך.

פורסם

טוב אני מודה לכולם,

המצלמה פשוט גרועה, ניסיתי לצלם בכמה אופציות וגם על מצב אוטומטי, רואים די מטושטש.

וזאת לאחר שצילמתי בדיוק את אותם הדברים עם מצלמה ישנה של פוג'י עם 2 מגה פיקסל.

הצבעים של האולימפוס על הפנים ביחס לפוג'י, בשתיהן השתמשתי ברזולוציה מקסימלית.

בקיצור החזרתי את ההמצלמה לחנות וקיבלו אותה בלי בעיות.

אני חושב שהמצלמות של אולימפוס הן הכי זולות וכנראה יש לזה סיבה, או שאולי נפלתי על אחת דפוקה.

או שאני לא יודע לצלם עם מצלמה משוכללת ,אלא רק עם פוג'י עתיקה.

תודה רבה בכל אופן לכל מי שתרם מידע.

• תוכן חדש...