Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יצא לי להיתקל בלינק הזה: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1698

לא משנה מה קרה שם, מה שמשך את תשומת ליבי היה שהרמקולים במגש האחורי כנראה לא היו מחוברים למגש ומכאן שהם פשוט עפו מהחורים.

במקרה הזה הם נפלו על הרצפה. אם התאונה הייתה מסתיימת קצת אחרת - ה 6X9 האלה היו יכולים להרוג אחד מיושבי הרכב.

חומר למחשבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה תופס את הסאב?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

המסקנה המתבקשת מהמקרה הנ"ל הוא שצריך להקפיד על התקנה מקצועית ואיכותית כאשר מתקינים מערכת ברכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

האוטו כולו הפוך ואתם חושבים על 2 רמקולים אחוריים? נראה לי זה הדבר האחרון שיכל לסכן מישהו באוטו הזה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זאת לא הנקודה.

הנקודה היא שאם רמקולים לא מחוברים זה שווה ערך לשתי משקולות שיכולות לעוף לאן שבא להן בזמן תאונה.

ברגע שהרמקולים מחוברים טוב למגש זה מפחית את הסיכוי שהם יתעופפו => פחות סכנה לפציעה. זה הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר. אז מה ההבדל בין ה 6/9 לבין בניה של מיד/טוויטר על הקורה. שיכול לעוף מהקליפסים שלו לפנים שלך?

או מהמגבר בבג'ז לזוז ולעשות קצר אחרי מכה קשה מאחורה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואם אתה נכנס חזיתית בעץ?

נתתי דוגמה למשהו שניתן למנוע אותו די בקלות אם הם רק היו מחוברים כמו שצריך למגש האחורי.

איתמר.

פורסם

גם לי נראה מוזר שהמגש האחורי עף ותיבת הפלא של הסאב נשארה מחוברת הפוך, מוזר..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

נראה לי כמו הרעיון שמישהו פה הציע לא מזמן, לחבר את הסאב עם ברגים :roll:

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

סקוצ' לא היה מחזיק את הסאב הזה בהתהפכות של רכב - הסאב בטח נתפס בין התחתית של תא המטען לגב של המושב האחורי - תסתכלו היטב

זה רכב קטן מאוד סה"כ

איתמר צודק במאה אחוז ואין על מה להתווכח כאן!

אין תחליף להתקנה נכונה ברכב! גם מבחינת בטיחות וגם מבחינת אודיו.

תחשבו שרמקולים שלא מחוברים בברגים - מייצרים המון רעש מהמשטח שהם נוגעים כי הם לא מקובעים אליו.

ובזמן תאונה - הם הופכים לכלי נשק.

אותו דבר HU שלא מקובע למקום שלו וסאב שלא מקובע למקום שלו

ובקשר למה שנאמר לגבי קצר מהמגברים - בשביל זה שמים פיוזים!

הדוגמא הכי יפה לבטיחות היא ברכבים צבאיים - יש דבר כזה שנקרא ברז 24 שמנתק כל הזנה מהמצברים של הרכב - חבל שלא עושים מתג בטיחות כזה ברכבים רגילים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תחשבו מה עלול לקרות אם מותקן ברכב האצ'בק (כזה שההפרדה בין הבגאז' לבין חלל הנוסעים היא רק המגש) סאב של JL W7 ששוקל 40 קילו עם התיבה, והרכב מתהפך...:-o

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
תחשבו מה עלול לקרות אם מותקן ברכב האצ'בק (כזה שההפרדה בין הבגאז' לבין חלל הנוסעים היא רק המגש) סאב של JL W7 ששוקל 40 קילו עם התיבה, והרכב מתהפך...:-o

בואנה אתה מטורף, מאיפה באת עם L7.:lol: .

אם זה נופל על מישהו זה יותר גרוע מתאונה.

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

• תוכן חדש...