Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מגבר של קיקר באותו 350.4 2 יציאות הולכות לקומפוננט של הרטץ ו2 מתחברים לסאב ....

בגישור המגבר יתן 175 RMS ...(יש לציין שכרגע וכנראה גם בעתיד לא יגיע עוד מגבר )

אז ההצעות שקיבלתי היו כאלה קיקר C 12 אינץ + תיבה 500 שקל

פוניקס גולד 10 אינץ בתיבה אטומה 550 שקל

http://www.sonicelectronix.com/item_736.html

שני הסאבים שאני יקנה הם חדשים ולא יד שנייה .

את הפוניקס יש לחבר ושמעתי אותו אצלו אבל תגרסה ה12 אינץ וסאב מאוד טוב ואהבתי איך שהוא מנגן.

את הקיקר c12 שמעתי אצלי באוטו הקודם וגם דיי אהבתי .

האוטו שיש לי הוא 106 פגו זה אוטו קטנציק ולכן אני לא רוצה להשתגע (יש לי בבית עוד את הL7 שהיה באוטו הקודם שלי).

אם יש לכם עוד הצעות לטווח מחירים של שני הסאבים הנ"ל אני אשמח אם תרשמו אותם עד 600 ש"ח

פורסם

מה אתה אומר על P2 מיד שניה ב-650 ש"ח בתיבה אטומה של אוטופרט +אחריות?! והמגבר שלך בהחלט יפעיל וירים אותו כראוי, אפילו שהנצילות שלו דיי נמוכה (מניסיון כי אצלי הסאב מוגבר בפחות מ-200RMS).

הסאב הוא דיי מדוייק ופאנצ'י.

ואם כבר אז בין ה-C12 לפיניקס גולד הייתי הולך על הפיניקס גולד, לא שיש לי ניסיון איתם (רק עם האח הגדול הקסנון שאותו שמעתי וישר קניתי), אלא בגלל שהרבה חברי פורום ממליצים עליו, אפילו יותר מה-C12.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

U.S.A,

גם אני ממליץ על הפניקס גולד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...