Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ברשותי יונדאי קופה 04' כאשר מורכבת בה המערכת הבאה:

HU VDO CD721

Comp Focal v1

מגבר: JL Audio 4300e

Sub Dragster (לא ברור הדגם, יוחלף בקרוב או להרץ 300 או לפוניקס גולד, אחליט אחרי שאשמע את שניהם)

יום רביעי הקרב ובא (באיטיות משהו מרוב תשוקה וחוסר סבלנות) אני אקבל מחו"ל את ה

Clarion Dxz865mp ושאלתי היא כזאת..

עד כמה באופן תאורטי (ומצטער מראש אם זה נשמע מטומטם לשאול ..) יהיה השיפור באיכות הסאונד באחוזים .. ועד כמה יהיה שיפור בעוצמה.

יש לציין כי ברדיו דיסק שיש לי כרגע אין יציאה מסודרת ל RCA (מכשיר ישן מאוד) ולכן המתקין עשה לי קומבינה עם מתאם שחור כזה מרובע .. (מה שנראה לי שמשפיע על האיכות בצורה קשה ומכאן נובעת שאלתי)

בנוסף, חבר (אפילו חבר בפורום.. אביב..) האיר את עיניי ואמר לי כי בקלריון מדובר בשישה יציאות RCA מה שאומר שעדיף לי לעביר אל המגבר (שהינו 4 ערוצים) יציאה נוספת ל RCA, האם יש אמת בדבר, ולמה זה יתרום לי בכל החבילה ?

מצטער על האמבוש של השאלות,

שתיהיה שבת שלום ..

בתודה מראש,

מחשבה בוראת מציאות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...