Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי התרגל לסקין החדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם עליי הוא כבר התחיל להשפיע.

הוא מתחיל להיות סבבה אחרי כמה ימים..(למרות שבהתחלה הוא היה מכוער לדעתי)

עוד מישהו חושב כמוני?

פורסם

על איזה סקין אתה מדבר?

אני משתמש בקלמטינה :)

אהבתי , החלטתי לתת לו נסיון של כמה ימים

והוא די נוח למען האמת :)

סידור יפה

ממשק נוח לעין

שמתרגלים הכל נהיה טוב ויפה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למרות שלא אהבתי בהתחלה אפשר להגיד שהתרגלתי לסקין אני כרגע משתמש ב-

"תצוגה רגילה, vB3".

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מרוב שהתרגלתי לחדש אני כבר לא זוכר איך נראה הישן, ובגלל זה גם חשבתי לעצמי "על איזה סקין חדש הוא מדבר בכלל?!"

ואז נזכרתי שפעם אחת באמת שמתי לב שיש משהו חדש בפורום, שמשהו השתנה.כנראה הסקין :-D. טוב להתרענן מידיי פעם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...