Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיקת נושאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש בעיה מוזרה (או שלכם היא לא מוזרה) שכבר פעמיים פירסמתי היום נושא לגבי מכירת מצברים מכיוון שהנושא נמחק ועכשיו שוב הסתכלתי והוא נמחק עוד פעם.

אשמח אם תאמרו לי כי יש משהו לא בסדר במה שאני עושה או אולי הבעיה היא בפורום עצמו.

פורסם

אלו כללי לוח המכירה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83000

הלוח נועד כשרות לחברי הפורום, ולפי כלל מס' 3 אינו מיועד לשיווק מוצר בכמויות מסחריות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ומאיפה הסקת את זה שזו כמות מסחרית?

אני חושב שראוי לבדוק כמה מצברים יש ברשותי ורק אח"כ להחליט אם יש ברשותי כמות מסחרית (והכמות בסה"כ היא 2).

אם 2 מצברים זוהי כמות מסחרית אז אני באמת מצטער.

פורסם

כשמציינים במפורש 2 מצברים - זה נשמע פרטי.

כשמציינים "מצברים למכירה בהרבה מאוד סניפי היבואן בכל הארץ" - זה נשמע מסחרי.

מה ציינת אתה ?

אני חושב שראוי לבדוק כמה מצברים יש ברשותי ורק אח"כ להחליט אם יש ברשותי כמות מסחרית

כנראה ששני המנהלים השונים שמחקו את ההודעות היו עסוקים באותו רגע ולא יכלו לפנות אליך לברורים מייד, ולברר כמה מצברים יש ברשותך, ובטעות חשבו ש"הרבה מאוד סניפי היבואן בכל הארץ" הכוונה ליותר מ-2 בודדים.

כשהם יפנו אליך, ברגע שיתפנו, הסבר להם שמדובר רק ב-2 מצברים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

או שאולי אותם מנהלים קראו את ההודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124636,

ואז נטו לחשוב שאכן היו ברשותך שני מצברים בחודש אוגוסט.

לאחר מכן קראו גם את ההודעה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1100472&postcount=6,

ואז ראו ששני המצברים התפתחו למספר דגמים בין אוגוסט לאוקטובר.

לבסוף פגשו היום בהודעה בזו הלשון:

למכירה

מצברי שנפ מדגם ESP-High Tech חדשים לחלוטין (ללכת לקחת מהיבואן בהרבה מאוד סניפים).

מצברים המתאימים לכל רכב פרטי (קבלת המצבר בסניף על פי דגם הרכב).

בהזדמנות עד סוף החודש!

ולפיכך החליטו שמדובר בסוחר בהתהוות.

אי לכך, ההודעה הקודמת נמחקה, וכרגע אני מוחק גם את ההודעה מהיום (בדבר 2 המצברים).

אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ ולשכנע אותי שאכן מדובר במכירה תמימה, ואם אכן כך - תוכל לפרסם את המצברים. אחרת - הדבר אסור על פי הכללים.

• תוכן חדש...