Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסף העלה רעיון מעניין ונכון - נסה להשיג לך את הדיפ דיש שנפוצים בהרבה סידרה 3 מהסוג הזה (E30 ? ) , נותן מראה ממש שונה לרכב , אני אישית מעדיף אותו על שניהם .

לדוגמא :

23955_2.jpg

23955_1.jpg

תמונות להמחשה מרכב דוגמא בלוח פוקוס .

אם אין אפשרות להשיג כאלו , וההתלבטות מחוייבת בין השניים , אני נשאר בדעתי המקורית . :)

פורסם
ידידות ? למה מה ? האוטו יהיה לפי מה שנראה להן ? מי נוסע באוטו יותר ? אני או הן ?

איי איי דניסלב, מה יהיה איתך ?

לא יודע - דווקא מצאתי שבנות מצליחות להתאים ג'נטים למכוניות לא רע... או שאני מכיר מוזרות :p

בכל מקרה, אני דבק ברעיון, תעשה צד אחד ככה וצד אחד ככה ותראה מה קורץ לך יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המפורקים. ככה נראים ג'נטים אמיתיים של בימר.

בגרמניה תראה משהו אחר רק על כל מיני בימרים של טורקים.

Passt scho...

פורסם

אם תחדש את הכוורת עם ניקוי טוב ואולי אפילו צביעה אז הוא יראה הרבה יותר טוב לטעמי.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אור - לדעתי חבל על ההתלבטות, אם זה היה ריאלי הבחירה היתה אוטומטית :

הכוורת

ה-ר-ב-ה יותר יפים

ה-ר-ב-ה יותר איכותיים [אין מה להשוות בכלל, ג'אנט 15/7 של פונדמטאל] למה שיש לך עכשיו על האוטו [ג'אנט יפה אבל סיני אא"ט]

ונחשבים לג'אנט מקורי שהגיע עם האוטו [לא שווקו כאופציה בב.מ.וו עצמם, אבל היו הגלגלים החביבים על באוור \ הרטאג', בעיקר כי הגיעו במגוון מידות רוחב מטורפות]

רון.

נ.ב. - בורבטים \ AZEV \ BROCK לא הייתי שם על רכב בלי מנוע גדול, הג'אנט הזה שוקל כמו שהמראה שלו, ועל מנועים קטנים [1600 \ 1800] הוא רק יעיק...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הג'אנט שמורכב לך כרגע על הרכב הוא נראה פשוט זול, מצועצע מדי.

הג'אנט בגנון הישן הרבה יותר יתאים לרכב ויתן מראה "קרבי".

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...