Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ורג' הרבה מזל טוב והרבה נחת, אושר והנאה.

אני תקווה שהחגורות למושבים האחוריים מוקנות/ייותקנו וגם במישור האישי יהיה הכל תקין

מאחל מכל הלב

מצא

מצא משה

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ג'ורגי

כל הכבוד על היוזמה, הדרך, הרצון וההצלחה.

תהנה מיצירת האומנות שהבאת.

יניב אמר לי שהיה אצלך ונהנה מאוד

אולי בעוד עשור כמו שיניב אמר אביא איתו זוג יצירות אומנות כאלו.

שוב תתחדש.

אבי

אז כן...

אתמול התעוררתי בבוקר (כאילו ישנתי בכלל...) והרגשתי שאני חייב לפורשה (סליחה, לגורג' חברי היקר) ביקור מוקדם של בוקר.

העניין הוא כזה - אני וג'ורג' די תאומים בעניין התחושות שמשדרת לנו המכונית הקטנה משטוטגארט, לשנינו היו פוסטרים בחדר, את אותו גליון אגדי של "טורבו" בו נבחנה ה-911 טורבו מול פרארי 512BB ולמבורגיני קונטאש, ואפילו שנינו נסענו כילדים לא מעט בפיאט 131 סופרמירפיורי...

שנינו בעלי מספר יצירות של פולקסוואגן מתקופת מקוררי האויר והרי את הקשר לא ניתן להכחיש - הפורשה 911 (וה-356 לפניה) נולדו כחיפושית מחוזקת ומשופרת על שולחן השרטוט של בני אותה משפחה.

בקיצור ולעניין - אם תמונה אחת שקולה לאלף מילים, אז לראות את היצירה במציאות, בצבע הכחול הנדיר והמדהים שלה ובתאורת בוקר מוקדמת באיזור הררי - פשוט אין מספיק מילים בשפה העברית לתאר (אני יכול לנסות באנגלית אבל אני אהיה חייב לשרבב את מילת ה"F" פעמיים לפחות בכל משפט...).

ואכן ג'ורג' יכול להעיד שהסתובבתי במשך מספר דקות בשקט מוחלט רק על מנת להיות מסוגל לתפוס את היופי הזה מכל זווית אפשרית בטרם יכולתי להתחיל לדבר בכלל...

תחשבו מה קרה לי ברגע הנעת המנוע...

ג'ורג'י היקר,

קנית לא רק את אחד מהאייקונים החשובים והמשמעותיים ביותר בתעשיית הרכב, אלא גם את הביטחון שאני לא ארשה לעצמי לריב איתך אף פעם כדי להמשיך ולהיות מסוגל להנות מחוויות "דתיות" כמו שהיו לי אתמול...

נכון, קרה לי משהו דומה אחרי שרכבתי על ה-R ונולדו לי גם 3 ילדים...אבל בכל זאת...

חיכיתי לזה לא פחות ממך, אתה יודע...

שוב תודה רבה,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

מזל טוב ז'ורז'ט - מברוק על הגשמת החלום!!!

יאללה בוא כבר למפגש שנראה אותה!!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

קודם כל... מזל טוב והרבה נחת ואושר:)

מאחל לך שתיסע בדרכים ישרות, ותהנה ממנה.... כמה שרק אפשר:)

זוהר.

פורסם
קודם כל... מזל טוב והרבה נחת ואושר:)

מאחל לך שתיסע בדרכים ישרות, ותהנה ממנה.... כמה שרק אפשר:)

זוהר.

ג'ורג'

אל תעיז ליסוע בדרכים ישרות!

אפילו אם הכביש ישר סע במעגלים!

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

כל הכבוד. נהנתי מאוד לקרוא את תלאות המסע והעיקר שהכלה הגיעה ארצה בריאה ושלמה.

עכשיו, כל שנותר לי לשלוח את הלינק לאבא שלי שיפתח לו קצת (הרבה)את התיאבון.

פורסם

מזל טוב, אמרתי שאני לא כותב תגובה עד שהאישה לא רואה את התמונות....

והיא התלהבה כ"כ.... פשוט מדהימה, מאחל לך איתה הרבה כייף, ללא בעיות, ללא תאונות, ללא נזילות וקנאות של אחרים, פשוט שתהנה, מכל רגע.

כ"כ משמח אותי לראות זאת, מחמם את הלב ושוב תתחדש ושיהיה רק בהצלחה.

haters will hate

פורסם

home sweet home , ha??x

im so glad for you george, its also my dream to import old 911 to isreal and i hope ill do it also

for this moments im happy to be a member in carsforum, to see dreams come true, to apreciate the small things in life, and to help if i can

its your time now.....x:beerchug:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מזל טוב

כל הכבוד!

והרבה נחת ואושר :smile:

Barak.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מכונית מדהימה, איזה אומץ יש לך :)

הסיפור המצחיק הוא שבדיוק בזמן שהמכונית הייתה למכירה באי-ביי אמרתי לעצמי "אם אני ארצה אי פעם לייבא איזושהי מכונית ספורט זאת תהיה 911 S", באותו יום עשיתי חיפוש באי-ביי וראיתי אותה, את זאת שבבעלותך עכשיו :D אמרתי לעצמי שאם היה לי מספיק כסף וידע, כמו שלך יש, הייתי מייבא אותה.

אבל אין לי כסף ויש לי מעט מאד ידע יחסית לשלך, באותו יום שיהיה לי את שניהם אני ייבא אחת כזאת :)

מי יתן ויעלו ארצה עוד ועוד מכוניות כמו זאת.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...