Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי מגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם עולה חדש מייבא רכב? כל רכב שהוא רוצה?

הייתי מוצא איזה מישהו שיארגן לי אוטו בגרושים אז.

no can do. שוב, חשבו כבר על הכל והפרוצדורה של למצוא מישהו שיביא לך אוטו לא קיימת.

שעולה חדש מביא לכאן רכב גילו בסך הכל עד 4 שנים, בנוסף, אסור לו למכור את האוטו תקופה

גדולה. לא התעמקתי אף פעם אבל ממה שכן קראתי זה בלתי אפשרי

Lexus CT200H

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
no can do. שוב, חשבו כבר על הכל והפרוצדורה של למצוא מישהו שיביא לך אוטו לא קיימת.

שעולה חדש מביא לכאן רכב גילו בסך הכל עד 4 שנים, בנוסף, אסור לו למכור את האוטו תקופה

גדולה. לא התעמקתי אף פעם אבל ממה שכן קראתי זה בלתי אפשרי

לא מדויק, אסור לו למכור את הרכב שנה אחת בדיוק,אבל מצד שני מי ירצה להביא לכאן רכב ואז לנהוג בו אחרי שנה..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אני זוכר משהו על זה שאסור למכור רכב מיבוא אישי 4 שנים..

3 years

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

can someone tell me what is the status for a returning citizen?x

is it true that if you are more then 6 monthes out of isreal a year, it counts as 1 year??x

thanks

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא מכיר את העניין. אני חושב שאתה מתבלבל.

מה שכתוב באתר המכס, זה שאתה חייב להיות 6 חודשים בשנה בחו"ל לפחות, כדי שזו תיחשב שנה בחו"ל.

זה לא אומר אבל, שכל 6 חודשים שווים לשנה - זה לא מצטבר כלומר.

אני עדיין מחכה לתשובה מהמכס לגבי השאלות שנשאלו כאן. בכל מקרה, תושב חוזר צריך להיות 6 שנים בחו"ל וסטודנט חוזר 18 חודשים.

אעדכן כשתגיע תשובה.

Passt scho...

פורסם
can someone tell me what is the status for a returning citizen?x

is it true that if you are more then 6 monthes out of isreal a year, it counts as 1 year??x

thanks

כן. אבל רק לצורכי מס . אדם שחי רוב השנה בחו"ל רשאי לבחור היכן הוא משלם מיסים על הכנסתו , כאן או בחו"ל . אבל אם תנסה להרחיב את זה לרכב יצא כול ההגיון בתקנה , אי לכך לא תוכל להסתמך על זה

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בנוסף, ברגע שמייצאים מפה מכונית, לא צריך לשלם עליה את המע"מ ששווה פה 19 אחוז. בקיצור - גולף R32 שהמחיר החדש שלה היה בסביבות 32000 יורו לדוגמה תעלה אחרי ארבע שנים בסביבות 16000 יורו. תורידו מזה חמישית (מע"מ) ותקבלו מחיר ייצוא של בערך 13000 יורו. לא שווה?

תרשה לי לתקן אותך

אם הוסיפו 19 אחוז (בערך חמישית) אז אתה צריך להוריד שישית כדי לחזור למחיר המקורי...

אל תשכח שהשלם גדל אז צריך להוריד פחות

פורסם

יש סוף סוף תשובה רשמית מהמכס:

לכבוד SERVUS

הגיע תשובה לפניה מס' 20272

הנדון: יבוא רכב אישי החל מינואר 2007

א.נ

ביבוא אישי ניתן ליבא רכב עד שנתיים (עד 24 חודש על הכביש) . תושב חוזר רשאי ליבא רכב עד 4 שנים אחרונות .

בשני המיקרים יכול מס בשיעור 120%-136% -החל מ-1.1.07 תהיה ירידה של כ-5% במיסוי.

Passt scho...

פורסם

וכך הלכו להם החלומות על מכוניות מרשימות בזול. בכל זאת זה היה ברור שהממשלה לא תהייה מעוניינת שתהיה אפשרות ליבא מכוניות בזול, הם יפסידו כסף על זה.

פורסם

בשני המיקרים יכול מס בשיעור 120%-136% -החל מ-1.1.07 תהיה ירידה של כ-5% במיסוי.

שיעור המס יחול על מה? על ערך הרכב כפי שמצויין בחשבונית הקניה? ערך הרכב בקטלוג מקומי? מחיר משולב?

ההבדל של 16% נובע מגודל המנוע? שנת הרכב?...

תודה

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

לדעתי שיעור המס יחול על ערך הרכב כפי שמצוין ברישומים של המכס, כפי שנהוג ביבוא של מוצרים אחרים לדוגמא. השאלה מה יקרה במקרים של יבוא רכב שאינו רשום ברישומים כמו בוגאטי ויירון לדוג' (נו מה זה שעלה לי לראש וגם ככה אף אחד לא ייבא אותה :)). ההבדל של 16% לטעמי נובע מארץ או אזור היבוא (אמריקה, אירופה, אסיה וכד')

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
לדעתי שיעור המס יחול על ערך הרכב כפי שמצוין ברישומים של המכס, כפי שנהוג ביבוא של מוצרים אחרים לדוגמא. השאלה מה יקרה במקרים של יבוא רכב שאינו רשום ברישומים כמו בוגאטי ויירון לדוג' (נו מה זה שעלה לי לראש וגם ככה אף אחד לא ייבא אותה :)). ההבדל של 16% לטעמי נובע מארץ או אזור היבוא (אמריקה, אירופה, אסיה וכד')

שיעור המס יחול לפי הסכום המופיע בקבלה בהנחה שהוא לא חורג ביותר מ10% מהמחירון.

אין אפשרות להביא לארץ רכבים שאינם עברו תקינה דוגמת הבוגאטי, פרארי, למבורגיני וכו'

ההבדל של ה16% הוא באמת כמו שאמרת ארץ הייצור.

רכבים שמיוצרים ביפן משלמים מס גבוה יותר מעל רכבים המיוצרים בארה"ב וגרמניה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...