Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאל עם: מה אני לא אוהב באוטו שלי.

jink
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נאמנות למותג היא תחושה מקובלת. אסטרטגיות שיווק רבות מנסות לגרום לנו להתייחס קודם כל למותג ורק אח"כ למוצר.

נאמנות למותג יכולה לנבוע ממקומות חיוביים (הערכה אמיתית לאיכויות שונות), ובמקרים כאלה היא בדר"כ ארוכת טווח.

במקרים אחרים, היא יכולה לנבוע ממקומות קצת פחות חיוביים (קנאה עיוורת, צרות אופקים), ובקרב עמנו הקטן, נאמנות למותג קשורה גם לתרבות ה"פראייר": אם אני קניתי את זה, זה הכי טוב (ואל תבלבלו אותי עם עובדות). נאמנות מותג מסוג זה הינה בדר"כ זמנית והאדם משנה את העדפותיו ה"מוחלטות" לפי המותג הקיים בידיו ברגע נתון.

ולמה כל ההקדמה הטרחנית הזו?

בימים האחרונים בפורום זה וגם באחרים, כמות השירשורים בהם מתפתחים ויכוחים על "של מי הכי טוב?" עלתה על הממוצע הרב-שנתי. העניין הוא שלהגיד "שלי הכי טוב ואין על זה ויכוח" זה הכי קל וגם גורר כמובן ויכוח ארוך ביותר, בעיקר לאור העובדה שטוב זו בדר"כ הגדרה סובייקטיבית.

לאור זאת, החלטתי לפתוח שרשור קצת יותר מאתגר, בו כל אחד יציין באיזה רכב הוא נוהג ומה הוא לא אוהב ברכב שלו. לצורך העניין, אין טעם לציין את המובן מאליו ("אני מבואס שהג'אסטי שלי מפסידה בפתיחות לכל STI" או "אני לא אוהב את העובדה שהפורשה החדשה שלי עלתה המון כסף").

אז שימו את האגו בצד, אחרי הכל לא אתם תיכננתם את הרכבים שלכם - אתם רק קניתם אותם.

כמובן, אני אתחיל:

הרכב: פיג'ו 306 XSI 16v שנת 1999.

לא אוהב:

1. קרקושים וצירצורים שמשמיעים את קולם על כבישים משובשים (=90% מהכבישים בארץ).

2. היגוי אחורי פאסיבי - באמ'שלי, תנו לי להחליט לאן האוטו יסע.

3. מחיר המחירון של הרכב צולל מהר יותר מז'אק קוסטו.

תורכם...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אני לא אוהב את מערכת ההזרקה שלי.

• אני לא אוהב את הפלסטיקים הפריכים והקרקושים מכל פינה.

• אני לא אוהב את המזגן החלש.

• אני לא אוהב את הריפודים

• אני לא אוהב את הכפתור של הווישר האחורי

• ואני ממש לא סובל את הרדיו-דיסק המעצבן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא סובל בקאיה שלי זה את :

-ההיגוי

-הרעש של המנוע

-צריכת דלק

-הבולמים שיש כביש משובש שומעים "בומים" מהם

-התאוצה

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלמרה 99:

אני ממש אבל ממש לא אוהב את התיבה האוטומתה!

אני עוד יותר לא אוהב את העובדה שבארץ מחלישים את המנוע מ122 כ"ס ל100!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה יהיה יותר נחמד אם תרשמו על איזה רכב מדובר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיאטה:

אני לא אוהב את בידוד החום (או את החוסר שבו).

אני לא אוהב שאנשים פותחים עיניים ומקללים כשאתה בתוך הרכב (או עושים לו נזק כשאתה לא ליד הרכב).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אוהב את הסדקים המתרבים בחופה שלי וכפועל יוצא מכך נמנע מלהחליף רדיאטור פנימי שכמעט בוודאות ישאיר אותי ללא חופה כלל עקב התפוררותה המולחטת במהלך הפירוק וההרכבה יהיו עדינים ומתחשבים ככל שיהיו :(

כן נחשתם נכון גם אני בעליה של צרפתית העונה לשם פיג'ו 205 ילידת 94 וחוץ מהדברים הנ"ל אין לי תלונות, באמת!

מקבל את כל השאר בהבנה :)

נ.ב

תומך בדברים שצביקה כתב למרות שלא מסכים עם הכל :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קורדובה SX

חישוקים קטנים מידי.

טמבון קדמי שבכל נשיקה יורד מהפסים.

לחצני חלונות חשמל שצריך לרדת להם(אליהם)

הרכב גבוה מידי.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאין לי אוטו??;).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אני לא אוהב בקליאו ספורט MK1 שלי:

1. הגה מתקלף ובזווית שוכבת מדי.

2. תנוחת ישיבה המאלצת רכינה קדימה (מי שיש לו כזו יבין) ומושבים עם מסעד נמוך מדי.

3. מערכת ABS היסטרית ומסוכנת.

4. הצורך למלא 98.

5. מתלים טיפה'לה רכים מדי (צריך להחליף לקוני)

6. קצת קרקושים מהפלסטיקה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...