Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RMS

MAHAL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוסיתא/רום כרמל - עשויים מפיבר גלאס - 6 שכבות ליתר דיוק

למערכת SPL שכונתית המורכבת משכונת התקווה (קליפורניה) בום זה יספיק בהחלט

למערכת של 150 דציבל ויותר - אני לא בטוח שהרכב לא יהפוך למסננת או לקונברטיבל...

אני יודע - פרינס קונטסה משוריינת עם סאב 26 אינטש של מגנט או הג'ק האמר של MTX ביחד עם אלטרנטור של משאית, 8 סוללות בלו-טופ של סטינגר ו4 מגברים כאלה של JBL

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=BPX2200.1&cat=AMP&ser=POS&language=&country=US&region=USA

2450 RMS בגישור עם פחות מ1 אחוז עיוות - לא רע!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה אתה אומר על סאב יחיד מסדרת ה RE MT 18"

תיבת 10 CF פתוחה , רכב מבוטן , חלונות משוריינים ו 16,000 אראמאס ?

יש שמועות שדחפו לסאב הזה גם יותר מ 40 קילו-וואט! והוא עדיין החזיק קצת אחרי

איזה דבק הם משתמשים שם לעזעזל?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אגב.

יש עוד דבר אחד.

וזה מנסיון.

לפני מספר שנים. ווליום גבוה (מסיבה) רכב רועש. היה יוצר לי צילצולים חזקים.

היום. כלום. ואני מדבר על 6/10 שעות של ווליום גבוה. (לרוב עם אטמים) אבל אין היום את זה.

השמיעה נחלשה. (וזה קשור גם למערכת שלי ברכב)

ולכן למי שחושב שהווליום אצלו נמוך.

שיחכה חצי שנה. ואז הוא יהיה בטוח. שהווליום לא מספיק. אז זהו. הווליום לא השתנה.! השמיעה שלך כן!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מיצטער אבל עדין לא ברור לי הנושא

הבנתי שהעוצמה נימדדת הDB אבל לפי היגיון היא תלויה בRMS ככול שיש יותר RMS אז העוצמה יותר חזקה לא????

עכשיו נדבר על רכב סטנדרטי כגון הרכב של אדי מערכות יש שם מערכת באלפי RMS ולפי הכתבה שהיתה המערכת נותנת עוצמה של 140DB

אז אין מצב שאם סאב של 400RMS ורמקולים של 150RMS אני יצליח להגיע לעוצמה של 50DB נכון?

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

מובן שכן כי היחס בין RMS לDB הוא לא לינארי. לדוגמה אם בחלל כלשהו 1רמס=1דציבל אז זה לא אומר ש 140רמס=140 דציבל. יש מבין?

פורסם
מיצטער אבל עדין לא ברור לי הנושא

הבנתי שהעוצמה נימדדת הDB אבל לפי היגיון היא תלויה בRMS ככול שיש יותר RMS אז העוצמה יותר חזקה לא????

עכשיו נדבר על רכב סטנדרטי כגון הרכב של אדי מערכות יש שם מערכת באלפי RMS ולפי הכתבה שהיתה המערכת נותנת עוצמה של 140DB

אז אין מצב שאם סאב של 400RMS ורמקולים של 150RMS אני יצליח להגיע לעוצמה של 50DB נכון?

אם אתה מבין קצת מתמטיקה אז הפונקציה "הדציבילית" היא פונקציה לוגריתמית.. יענו אתה צריך להכפיל את הקול פי שניים בשביל לקבל עוד 3 דציביל (בעיקרון!).

תקנו אותי אם אני טועה :roll:

• תוכן חדש...