Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אתר ספאל כל הנתונים על כל המאווררים:

http://www.a1electric.com/catalog/cat_spal.htm

רציתי לדעת מיודעי דבר או מבעלי ניסיון בעניין,מהם ההבדלים בין מאווררי ספאל למאוורר באותו גודל,אוניברסאלי?

אני מתכוון לנתוני ספיקה, נעזוב את עניין האמינות לרגע, נניח מאוורר ספאל 12" נותן ספיקה של 870CFM ,כמה ייתן מאוורר באותו קוטר , תחליפי(לא של רכב מסויים , הכוונה למאוורר אוניברסאלי).

אשמח לכל תשובה בעניין.

תודה.

פורסם

ספאל הוא יצרן אחד מני רבים, והמאווררים מתוצרת זו הם אוניברסאליים.

לגבי השוואה, רק באמצעות טבלאות נתונים של היצרנים השונים.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אבל שאתה נניח הולך לחנות,יש להם אוניברסאלי - עולה 150-200 שקל ויש להם של ספאל,שלפי האתר שלהם ,הם מתמחים בתחום , והמחיר בהתאם= כפול.

על ספאל יש את כל הנתונים באתר שלהם,לעומת זאת אוניברסאלי זה סיני ,נראה אותו דבר אבל לגבי נתונים אין עליו שום מידע,לכן אני שואל אם משהו החליף או היה לו תחליפי והוא שם של ספאל או ההיפך, מהם ההבדלים,כיצד זה בא ליידי ביטוי, האם הספאל חזק יותר משמעותית?

מהם ההבדלים בין ספאל או אוניברסאלי תחליפי?

פורסם

הבדלים בין spal לדומיו בצורה החיצונית

קוטר המאורר לא קרוב לקצה,זוית הכנפיים קהה מידי וכל זאת גורמים לספיקת אויר נמוכה מאוד

אם תפעיל את שניהם בחוץ תבחין מיידית בספיקת האויר

ב"סיני" להבי המדחף ניתנים לשינוי יניקה או פליטה עי הפיכת המאוורר ,ןלעומת זאת בspal יש לקנות מאוורר בעל כיוון זרימה יעודי

יגאל

• ספונסר פורום
פורסם

הספאל הינו מאוורר אוניברסלי בעצמו ,קרוב לודאי שגם הוא מיוצר בסין ,זהו מותג ועל כן אתה משלם כפול

כנראה שהוא גם איכותי יותר אני לא יודע ,צריך להיתיעץ עם אנשי מיזוג הם אוכלים את זה כל יום.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אצלי ההחלפה של שני המאווררים המקוריים במיאטה למאווררי ספאל העלתה את הספיקה ב-42%.

צריכת הזרם שלהם גבוהה יותר וכך גם כמות הרעש ששניהם מייצרים, אבל לא זה ולא זה משנים משהו במכונית מירוץ (בעניין צריכת הזרם התשובה היא שכמות צרכני הזרם במכונית נמוכה בהרבה מהמקור).

מוטי

פורסם

נראה לי לא לעניין לפתוח שירשור כאשר עדיין אין לי רכב. מרוב ייאוש על חוסר NB אני לוקח עוד נסיעת מבחן בזמן הקרוב כדי לשקול אולי בכל זאת לעבור ל NC. אבל כיוון שיש כבר שירשור על איוורור לא יזיק לדעת :-)

פורסם

לחברים שלום

יש למאווררי הspal שני סוגי מנועים האחד חלש שטוח וצבעו שחור

והשני המנוע בולט בצידו האחורי וצבעו גילוון צהוב והוא החזק יותר נתוני ספיקה תוכלו למצוא באתר של summit racing

יגאל

• תוכן חדש...