Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שמישה אמר פה אני לא ממליץ שתרוץ לקנות קבל

אבל אני כן ממליץ שתחליף מצבר ולא קשור מה יש במערכת אבל לא להגזים עם המצבר היו ברוב המכוניות החדשות מגיעים מצברים 55A או 50A ויש כאלה שגם ראיתי 60-58A ובקשר לאלטרנטור אל תחליף ואל תשגע כמה שהאלטרנוטור יותר גדול המצבר הולך יותר מהר הם צריכים להיות בערך אותו דבר כלומר עם יש מצבר של 55A אלטרנטור של 45A יכול להספיק לו ולא יזינו לך את השכל כי אני החלפתי לפני חודש שהתקנתי את המערכת שלי מצבר מ45A ל 58A של שנפ בלי להגעת בלטרנטור ותאמין לי שאין בעיה ועם אתה רוצה חברה טובה של מצברים אז שנפ באמת הוכיחה את עצמה והיא בכלל לא יקרה המצבר שלי עלה 580 שקל

***הקפד לרשום עם סימני פיסוק ובשפה קצת יותר מכובדת. קשה מאוד להבין את ההודעות שלך***

פורסם

לפני שאתה זורק סתם כסף מיותר תבדוק כמה r.m.s יש לך במערכת ולפי זה תדע איזה אלטרנטור אתה צריך, אולי אתה לא צריך להחליף ומשהו אחר בדרך דפוק אולי משהו מושך זרם, או התקנה לא נכונה מבחינת החיווט של המערכת.

דרך אגב אם תחליף מצבר והאלטרנטור שלך חלש מהמצבר זה כאילו לא עשית כלום.

פורסם

חברה למה אף אחד לא ממליץ לו לחזק את שלושת הגדולים?

יכול להיות שה הפתרון שהוא יצטרך?

לפותח השרשור

תעשה חיפוש לערך שלושת הגדולים ובצע זאת לדעתי זה יעזור לך מאוד וזה לא יקר ולא מסובך בכלל

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

שלושת הגדולים זה דרך, אבל זה לא הפתרון.

על מנת לתת מענה אמיתי ונכון צריך לחזק\להחליף אלטרנטור לאחד שיספק את דרישות המערכת, מצבר תואם - רצוי בעל פריקה מהירה+ חיזוק של שלושת הגדולים על מנת ליצור העברה טובה יותר של האמפרז מהמצבר-אלטרנטור וכמובן חיזוק המינוס בהתאם.

כל שאר הקבלים,באט-קאפ וכל מיני "מייצבים" למינהם הם רק התעלמות מהבעיה האמיתית.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...