Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב לקחת מליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אבא שלי צריך לקבל רכב מהעבודה שלו.

זה האפשרויות:

מאזדה 3

פיג'ו 307

פורד פוקוס

רנו מגאן II

מה לדעתכם כדאי לקחת?

יכול להיות שאפשר יהיה גם קורולה, לא בטוח בינתיים.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

מאזדה 3 - אם לא יותר משניים צריכים לשבת בספסל האחורי

פיג'ו 307 - אם הוא רוצה 5 דלתות

פורד פוקוס - אם הוא רוצה מכונית מרווחת והביצועים לא חשובים לו

רנו מגאן II - אם הוא רוצה הכרות אינטימית עי צי הרכב החלפיים של הליסינג או אם הוא רוצה אוטו בטוח עם מרווח גדול ותא מטען ענק.

5 תווים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי המאגאן , אני לא יודע מהיכן הקביעה על בעיות רבות ברכב, מנסיון אישי של מודלים 2005-6, אשר נמצאים בחברה, ומודל 2006 אשר נמצא אצלי ועושה 4000 ק"מ בחודש, אין כל בעיה ברכבים, וכולם מתפקדים בצורה טובה מאוד, רואים מוסך רק בטיפולים..

מה שכן, צריך להתרגל לגיר האוטומטי , יש לו בינה משלו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בתור אחד שנהג על כל הרכבים הייתי ממליץ על .....פורד פוקוס הישנה עם הוא יכול לקחת

יותר מרווחת מה -3 יותר כיפית לנהיגה מה 307 והמגאן ,נוחה ,וזריזה יותר מהפוקוס החדשה בגלל פחות משקל

אם חשוב לו הכיף מהנהיגה ואין לו אפשרויות אחרות אז אני חושב שה-3 הכי כיפית אבל שוברת את הגב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

חולק עליך בגדול. אני נוהג על ה-3 כבר כמעט שנתיים, שום בעיה בגב ושום בטיח... לא יודע, אולי לך ספציפית יש בעיות בגב, בלי שום קשר למאזדה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מי שאוהב לנהוג, יגלה שהמאזדה היא הרע במיעוטו בקבוצה הזו. כל היתר, שיקחו פוקוס או קורולה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שום בעיה בגב ושום בטיח... לא יודע, אולי לך ספציפית יש בעיות בגב...
דווקא בברך. הקונסולה מתחילה להכאיב אחרי 2 ק"מ, כאשר אתה כבר קרוב לדיפרסיה מהרעש המעצבן (ואני נוהג כרגיל במכונית דיזל).
  • תוכן חדש...