Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני זקוק לרעיון כיצד לבנות מערכת קירור כזאת למגברים שלי.

באופן עקרוני חשבתי על שני רדיאטורים קטנים, כאשר האחד יישב בין המגברים אם וונטה קטנה עליו, והשני בפגוש האחורי מבפנים. סירקולציה עצמית ע"י חימום הנוזל. וצנרת גומי המחברת בין הרדיאטורים.

המגברים יושבים בין שני קירות סגורים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבת קודם על להדביק היטסינט על המגבר עם דבק תרמי ואז לקרר אותו עם וונטה קטנה (כמו מעבד)?

לקרור מים אתה צריך מיכל, רדיאטור, ונטה, בלוק קירור למגבר,ומשאבה

לעשות את מה שאתה רוצה מהפגוש הקדמי אתה תצטרך משאבה מאוד חזקה

רדיאטור של אופנוע, או רדיאטור קטן של רכב

משאבה על פי כמו המים שהיא מעבירה בשניה

והכי חשוב בלוק מתכת (נחושת) שיחובר למגבר במדבקות טרמיות או ארקטיק סילבר 5

לדעתי רעיון כזה הוא מבוזבז ובעזרת הדבק היט סינק אימתני עם מאווררים תוכל להפטר מהחום העודף

כיום יש היט סינקים בגודל מגבר עם בערך 18 מאווררים רגילים למחשב

החום כזה גדול?

פורסם

your idea is nice and pradtical.

but it wont give you any increase in performance .

you can find much information in the computer overclockers community.

the use the watercooling system in order to cool the comp. and reach higher cpu speed.

the most obvious problems that you will encounter are1. difficulty to connect the block to the mosfets

hard to control and watch the sys. function at all times.2

sorry for my english- its not that good , i know

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

מערכת קירור בנוזל - בתכלס מאוד פשוט!

תחשוב על הרדיאטור במנוע שלך - מערכת של מסילות פלדה בתוך צנרת סגורה שהמים בה מונעים ע"י משאבה...

אתה הולך לכל חנות שיש בה את המזרקות החמודות האלה ששמים בסלון או בחדר שינה, האלה ששמים להן מים והן מזרימות אותם לתוך איזה מפל או מערכת של קערות חמודות - אתה יודע למה אני מתכוון.

אתה מפרק מהמתקן את המשאבה - זה הדבר הראשון.

עכשיו כבר יש לך משאבה.

אתה צריך להפעיל אותה בעזרת חשמל ביתי - אז ממיר מתח הכי מסכן שיש לרכב יפעיל לך אותה.

עכשיו אתה צריך צנרת - לא בעיה בכלל, ניגשים לכל חנות לחומרי בניין ומבקשים צינור ניקוז מים של מזגן.

עכשיו אתה צריך מיכל מים שבתוכו גם תשב המשאבה - אתה מחבר את הצינורות לאן שצריך (רצוי שמסלול המים יהיה קצר ככל האפשר, אוטם את הכל כמו שצריך עם חומרי איטום מתאימים כגון סיליקון וריתוך של פלסטיק וגומיות מעבר טובות...

ואם אתה רוצה שזה ממש יקרר - אתה לוקח צלע קירור עם רווחים מספיק גדולים בשביל להעביר דרכה את הצינור והנה לך מערכת קירור במים.

תוודא שאתה אוטם היטב את המערכת... לך אני לא צריך להסביר מה זה קצר... ועוד כשיש לך ממיר מתח ל220 וולט בתוך הרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כאילו כמו הלב של בן אדם או בבון (לא משנה, גם ככה אותו דבר) שמזרים את הדם בגוף וע"י כך גם מקרר את הגוף. כאילו כן?

פורסם

משאבה = פומפה

לב = משאבה

משאבה = לב

אבקת חשמל = כוח למשאבה

חוסר איטום = נזילה

נזילה = קצר

קצר = אין משאבה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא כזה רעיון גרוע ויש מערכות מקצועיות כאלה לרכב

באחד האתרים המוכרים יותר שפעם גם היה בהם פורם פעיל - היום כבר לא

היתה כתבה על המיני החדשה של קופר (ב.מ.וו) שהתקינו בה מערכת קירור מקצועית על בסיס נוזל עם חומר קירור.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז מה אתה רוצה שאני אתחיל להרביץ לאנשים. זאת הדרך שלי להתמודד מבחורה שנפרדה ממני.

הרי הכל צריך לקחת בפרופורציות, בשמחה ובששון! לא משנה, כנראה כבר יש אחרת, נראה.

את הרעיון ההזוי הזה כמובן שלא מתכוון ליישם, רק רציתי לראות מה האנשים חושבים בנושא.

פורסם
רק רציתי לראות מה האנשים חושבים בנושא.

אני חושב שזה רעיון מפגר! :lol:

ויש גם הרבה דגים בים... כל מה שאתה צריך זה חכה (פראפרזה לז*ן)

• תוכן חדש...