Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטו ג'י.פי. - פורטוגל - חוויה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות השעה 2:30 השיעמום חוגג, מחפש משהו מעניין לעשות ואין.(יום ראשון אצל הגויים לא עובדים, ואני כרגע חי בינהם) נכנס לפורום ... שום דבר מעניין לא קורה. קורא את הכותרות פעם נוספת ומחליט שמכאן לא תצא הישועה.

שם פעמיי לכיוון הטלוויזיה ורואה בפעם האלף כיצד אריאל,אדומת השיער, נופלת למלכודת של אורסולה ומוותרת על זנב הדג המפואר שלה לטובת זוג רגליים. ובשביל מה? בשביל אריק. (בת הים הקטנה) הילדות נרדמו, כאפה לאישה והיא נרדמת איתן, מכבה את הסרט ומתחיל לזפזפ. פתאום, אני קולט ביורו ספורט איזה אחד ולנטינו (חשבתי שהוא עבר למכוניות) מחייך בפול ומתכונן לתחילת המירוץ בפורטוגל.

האם 6 מובילה את הקפת החימום, בזינוק נרראה כאילו רוסי מאבד מקום... אבל לא הוא מוביל אחריו פדרוסה על הדוקאטי שזינק רביעי, שלישי בן קבוצתו של רוסי שזינק מהמקום השני עם ורביעי היידן עם הדוקאטי (המוביל במירוץ לאליפות ב-3 או 4 נקודות על ולנטינו שלנו)

הקפה 1: אחד הרוכבים מאבד את המסלול,

הקפה שנייה, שני רוכבים מאבדים את המסלול,

הקפה שלישית: והימאהה חוזרת למקום השני.

הקפה רביעית: היידן עוקף את בן קבוצתו (פדרוסה) ומתחיל להיתקרב לרוסי, רק שפדרוסה חושב אחרת ונלחם על המקום עם היידן ותוףך כדי ניסיון עקיםפה מבפנים באחד ההירפינים מאבד את האופנוע ונכנס בהיידן ומעיף אותו קיבינימאט מהמירוץ. אפילו יותר גרוע, מבטל את היתרון שהיה להיידן במירוץ לאליפות. היידן כמובן הודה בחום לבן קבוצתו על העזרה וכמעט חנק אותו.

בתוך כל הבלאגן הזה, אחד בשם אליאס, בהונדה, שזינק מהמקום ה-11 מיקם עצמו 5 כבר בהקפה השנייה ושלישי כבר בחמישית.

המירוץ התנהל לו ברגיעה מסויימת ואז:

הקפה 14: אליאס עוקף את בן קבוצתו של רוסי והנה הוא שני עד ל...

הקפה 21 : אליאס עוקף את ולנטינו ומוביל במירוץ.

הקפה 22: ולנטינו מתעשת ועוקף בחזרה ושוב הוא מוביל.

הקפה 23: והנה אנו מתוודעים קני רוברטס ג'וניור שזינק מהשורה ה-5 במקום 13. אותו גוניור מנצל קרב של אליאס ובן קבוצתו של רוסי ועוקף את שניהם ומתחיל לדלוק אחרי רוסי מהמקום השני עם הקיי. אר. שלו.

שתי הקפות וחצי לוקח לג'וניור לעקוף את רוסי ואת ההקפה ה27 הוא מוביל.

רק בכדי לטעות ולקחת קו חיצוני ולהיעקף ע"י רוסי ואליאס שצמודים אחד לשני כמו זוג סרדינים בקופסא.

ב- 4 ומשהו הקילומטרים האחרונים הקפה 28: אליאס ורוסי משחקים חתול ועכבר ומחלקים בינהם את ההובלה, רוסי נראה דומיננטי יותר ומהקו הפנימי שהוא לרח הסיפור נראה סגור.

אבל לא בפוטו פיניש אליאס גונב את הנצחון ב2 מאיות השנייה ומשאיר את הקרב על האליפות על 8 נקודות.

WOW

לכזה דבר לא הייתי מוכן.

כמה אקשן במסלול אחד.

זה הנצחון הראשון של אליאס הספרדי... ואיזה ניצחון.

מה אתם לא מאמינים?

תבדקו פה.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום באמת היה הרבה אקשן - אל תפספס את המירוץ האחרון בעוד שבועיים, תהיה חגיגה

באסה לראות מירוץ כזה כשכולם ישנים בבית - אני צרחתי בלי סוף היום :-D

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

לצערי לא יכולתי לראות את המרוץ

בפועל היתרון של היידן על רוסי היה 12 נקודות, לפני מספר מרוצים זה היה משהו כמו 49. כרגע המצב התהפך ורוסי ביתרון 8 נקודות לפני המרוץ האחרון.

טוני לא ניצח בשתי מאיות אלא שתי אלפיות ! מדהים. עם עקיפה ברגע האחרון.

להיידן יש קלף נוסף בשרוול, קלף נואש, הונדה מנסים לגרום להענשת רוסיע בשל עקיפה בדגל צהוב במרוץ הקודם. אף אחד לא הבחין ודיווח על רוסי ולאחר שהשופט קבע את התוצאות לא ניתן לשנותם ולא ניתן להעניש את רוסי. הונדה מנסים ליצור לחץ להעניש את רוסי וככה לזכות באליפות בבכיינות.

אני אוהד של רוסי עוד ממזמן, לפני האליפויות שלו, והאמת לא שמחתי שהיידן נפל. העדפתי שרוסי ינצח אותו בדרך הטובה הרגילה: ניצחון חלק במרוץ וניצחון במרוץ הבא להכרעה.

יאללה למרוץ האחרון...

פורסם

גם לי יצא לראות את המרוץ,פשוט מרוץ מדהים מלחמה ועקיפות עד ההעקפה האחרונה אני חושב שלא ראיתי אף פעם מרוץ אופנועי כביש כל כך מותח וצמוד וסיום גלגל ליד גלגל בין רוסי לאיליאס

על קו

פורסם

מירוץ מדהים. יש להעיר שפדרוסה והיידן מתחרים על אופנועים של הונדה בקבוצה הרשמית ולא דוקאטי. זה רק מחזק את התדהמה מניסיון העקיפה הכושל של פדרוסה על היידן. ניחא שאין הוראות קבוצתיות, אבל טיפה שכל אין. לספרדי עלה הדם לראש כנראה בגלל העקיפה הקשה של היידן עליו הקפה קודם והוא ניסה להחזיר לו באותו המקום. לנסיבות של מצב האליפות לא הייתה חשיבות...

רוסי הוא הספורטאי הנערץ עלי ביותר, בוודאי בתחום הספורט המוטורי. איך הוא נלחם על נצחון גם במצב מסוכן כמו אתמול זה פשוט מדהים. הוא כמעט תמיד הולך על כל הקופה. הכניסה שלו צד לצד עם אליאס לתוך השיקיין הייתה מדהימה.

ואם מדברים על דברים מדהימים, אזי הרכיבה של אליאס אתמול נתנה פרשנות חדשה למונח. הבן אדם נכנס לפניות על הצד. ממולה אפילו קרא לפנייה בה הוא עקף את אדוארדס כאילו הוא עומד, פניית אליאס. טוני יכול להיות גאה. הוא ניצח את הטוב מכולם בקרב ראש בראש, אולי לא שקול לחלוטין, אבל בהחלט בלי שרוסי ויתר לו.

פורסם

סליחה על הטעויות ותודה על התיקונים.

זו באמת הפעם הראשונה שאני רואה ומתעמק במירוץ אופנועים ואשמח להבין, משה, למה הכוונה הקבוצה הרשמית של הונדה?

הלא אותו אליאס נהג גם כן על הונדה לא? האם הוא נהג של קבוצה פרטית? ואם כן זה רק מעצים את יכולות הנהיגה שלו, לדעתי.

כמו כן בהקשר לנאמר, מדוע לדעתך הקרב מול רוסי לא היה שקול?

חי

פורסם

לפני שמשה יגיע אתרום מהניסיון שלי

רפסול הונדה היא הקבוצה הרשמית הבכירה של היצרן הונדה - זה אומר קבלת הרכיבים הכי איכותיים, האופנוע עם החידושים והטכנולוגיה הכי חדישה שיש מטעם היצרן.

טוני אליאס רוכב (ולא נוהג) בקבוצת פורטונה שהיא גם קבוצה של הונדה אבל לא הבכירה שבהן, בן קבוצתו הוא מרקו מאלנדרי שהוא אחד מהכשרונות הצעירים שדי ביסס את עצמו כאחד הרוכבים הטובים בסבב (הוא נפצע ביום שישי במקצי המוקדמות ולכן סיים במקום נמוך יחסית).

אני מאמין שמשה התכוון לכך שהקרב מול רוסי לא היה שקול מכיוון שרוסי רוכב על אופנוע של ימאהה שנחשב לנחות וחלש יותר מה"הונדה". (ואם לא, משה בוודאי ירחיב על זה)

כשרוסי רכב מטעם הונדה הוא פשוט התעלל בשאר הרוכבים, נתן להם להוביל ולקבוע את הקצב ואז כשהיה נמאס לו - הוא היה מכתיב קצב שאף אחד לא יכל אפילו לדגדג אותו - באותן שנים אפשר לומר שהאליפות נקבעה כבר בתחילת העונה , האליפות שהוא לקח בשנה שעברה עם ימאהה הייתה הוכחה לכך לטענה של רוסי שהרוכב חשוב יותר מהאופנוע - וכנראה שהשנה הזו תהיה הוכחה נוספת לכך (אני זוכר שאפילו מיק דוהאן התייחס לכך - ובתור עובד הונדה שהסכים עם רוסי - פוטר מהונדה בעקבות אותה אמירה).

טוני הוכיח אתמול שהוא בליגה של הגדולים - לתת פייט כזה לאחד הרוכבים הגדולים אי פעם (אם לא הגדול שבהם) ויתרה מכך, לנצח מירוץ בפעם הראשונה שהוא עולה על הפודיום, זו זכות שנתונה ליחידי סגולה.

אלון

נ.ב: קובי וניב - הפתעתם אותי לטובה! לא חשבתי שאתם עוקבים אחרי המירוצים הללו :grin: .

פורסם

ובכן אלון, אני דווקא התכוונתי לכך שלרוסי היה הרבה יותר מה להפסיד מאשר לאליאס ולכן הקרב לא היה שקול. השנה הימאהה לא קונסיסטנטי כמו בשנה שעברה (האליפות הגדולה ביותר שלו - לדעתי - הייתה לפני שנתיים בשנה הראשונה שלו בימאהה), אבל בידיים של רוסי לפחות יכול לתת פייט לאופנועים של הונדה ודוקאטי. במירוץ בו לרוסי לא היה מה להפסיד אני די בטוח שהוא היה מנצח, אבל אתמול הוא חייב היה לחשוב על האליפות. המדהים אצלו הוא שאפילו במצבים כאלה, בהם רוכבים אחרים היו מגינים על המקום השני, רוסי תקף ונאבק על המקום הראשון.

פורסם

אכן מפגן מדהים של רוסי, שנראה נער שובב שמחייך בכל מצב, ובניגוד לכל מה שהורגלנו מהפורמולה 1.

אלון ומשה, תודה על התשובות.

חי

פורסם
ובכן אלון' date=' אני דווקא התכוונתי לכך שלרוסי היה [b']הרבה[/b] יותר מה להפסיד מאשר לאליאס ולכן הקרב לא היה שקול.
פרט חשוב מאוד שפרח מזכרוני שכן אני רגיל לכך שרוסי הולך על כל הקופה בכל מחיר ויהי מה - אחת הסיבות שיש לו המון מעריצים ברחבי העולם. (מסכים איתך לגבי האליפות הראשונה שלו בימאהה)

באתר פול גז - יש בחור בשם סקניה שכותב סיכומים משובחים אחרי כל מירוץ, מומלץ:

http://www.fullgaz.co.il/archive/oct-06/news/fg26633-motogp-estoril-2006-sam.php

פורסם

נ.ב: קובי וניב - הפתעתם אותי לטובה! לא חשבתי שאתם עוקבים אחרי המירוצים הללו :grin: .

אלון,

יותר מזה,במקור אני אופנוען, מגיל 16 אני רוכב בעיקר דו"שים אבל טעמתי גם הרבה אופנועי כביש

Rרים וFפים למיניהם אופנועים זה דבר מדהים אם יהיה לי תקציב אני אקנה אופנוע :lol:

קובי

פורסם

ראיתי טת המרוץ, גם במקרה.

פשוט מדהים ! חגיגה של ספורטיביות ומוטוריקה טהורה, איפה עוד תראו נהג מנסה בכל מחיר להשיג את המקום הראשון ולא נשאר במקום השני למרות שזה יכול לפגוע לו מאוד בסיכויים לאליפות. רוסי הזה פשוט מלך !

בכלל, כל מרוץ אופנועים שיצא לי לראות הוא פשוט גדול מהחיים, כל פעם דרמה חדשה, אין הוראות קבוצתיות וכל מני בולשיט מסביב. פשוט חבורה של רוכבים שבאים לרכב ולנצח... מדהים !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

משהו שרציתי אבל שכחתי לשאול,

מה תקוע לרוכבים בגב החליפה? מעיןן דבשת שכזו?

חי

491853_80161.jpg

• תוכן חדש...