Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

אתמול בערב הרכב לא הניע, פיג'ו 306 שנת 96.

המצבר בן שנתיים.

הנעתי בכבלים ולאחר מספר דקות כיביתי והנעתי ואכן הרכב הניע, בדקתי טעינה והיא בסדר.

לאחר מספר שעות חזרתי להניע את הרכב והוא לא הניע.

שוב התנעתי עם כבלים והפעם אחרי שהמצבר נטען כיביתי ופרקתי את הקטבים.

בבוקר חיברתי שוב את הקטבים והרכב לא הניע.

לא היתה ברירה אז הנעתי בדחיפה ומשום מה יש לי הרגשה שכעת הטורים לא יציבים האם ההנעה בדחיפה גורמת נזק כלשהו? אולי למנוע צעדים...

לפני כחודש במוצאי שבת היתה לי בעיה דומה הרכב לא הניע ואפילו שהנעתי עם כבלים וחיכיתי מספר דקות הוא גם לא הניע אח"כ, ובמוסך בהתחלה אמרו לי מצבר ולאחר מכן ראו שזה בעיית זליגה והחליפו את הקטבים והכל הסתדר ללא החלפת המצבר.

א. איך אני יודע שזה מצבר ולא בעיית זליגה? אולי יש עוד שיטות לבדיקה?

ב. במידה וזה המצבר איזה מצבר מתאים לרכב הנ"ל?

מועדים לשמחה,

גיל.

פורסם

חשמלאי רכב יודע כיצד לבדוק את המצבר עצמו (מתח בעומס וריכוז אלקטרוליט), את טעינת האלטרנטור וכשכל צרכני החשמל כבויים את זליגת הזרם (שתמיד קיימת) אם היא לא מעל המותר וגורמת לפריקת המצבר. גש לחשמלאי רכב.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...