Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מסעדה באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוונת להנות בגדול ביום הזה ולכן

MONEY IS NOT AN ISSUE

אני מודה מודה מקרב לב

אירית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש כרגע חזרתי מקפיצה לאילת בין השאר לקאסה דו ברזיל - טעים כתמיד. וכן, היא לא כשרה (ברח מזכרוני), והאכול כפי יכולתך עולה 118 ש"ח, אבל יש עסקיות למיניהן וכו'.

בתיאבון!

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לא רוצה להכעיס אף אחד, אבל ממש אין לי בעיה עם כשרות, תודה על הדיווח החם

אירית

פורסם
"סנטה פה" מסעדה לא רעה בגלל..שווה לבדוק.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

אחלה מסעדה. לא בהכרח מתמחה בבשרים (למרות שיש שם), אבל אוכל ברמה דיי גבוהה. (לא מי יודע מה זולה)

פורסם

סגירת מעגל

יצאתי הבוקר לכיוון אילת, אני וג'אזי שלי, מצויידת בדיסקים (סגול כהה, אריק קלפטון, זיזי טופ ועוד), נסיעה חלקה ומהנה, קצת גשם בבאר שבע, סתם תחושה ששבר הענן היה דווקא מעלי כי כל האחרים נראו יבשים, המורדות לכיוון צמת הערבה מאתגרות, אבל מה לעשות נוסעים לפני נהגים "זהירים" - ברקס עצבני כל שניה ... שויין הידיעה שאני הולכת לאכול בשר והרבה בשר מפצה על הכל, אכיפה מרשימה של משטרת ישראל עד אילת.

הזמנתי מקומות מראש לקאזה דו ברזיל לי ולילדה שלי שעובדת באילת לשעה 14:00, ישבנו שם 3 שעות!!! בירות ובשר חבל על הזמן, וזה מהמקום להודות לכל מי שהמליץ, חוויה קולינרית חצי ז... הצלחתי לשרוד שף ההיסטרי עם הבדיחות קרש אמא'לה...

הנסיעה חזרה מהנה לא פחות יום קסום פשוט כך

מועדים לשמחה

אירית

• תוכן חדש...