Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נא לקרוא בבקשה את כל ההודעה לפני שמתקשרים.

פרטים:

דגם: פיאסטה דינאמיק

שנה: 1998

נפח מנוע: 1300 סמ"ק

יד: 3 (הראשונה השכרה!)

גיר: ידני

יותר פרטים:

הרכב בצבע כסוף,הרכב עבר בחייו 141700 אלף ק"מ.

אני לא ישקר, קיבלתי את הרכב במצב לא טוב, השקעתי את החיים שלי כדי להביא את הרכב למצב שהוא בו עכשיו, במשך שנה הרכב עבר טיפולים מאוד גדולים ומקיפים במוסך ברמה גבוהה באזור תעשייה בהרצליה.

לאחר 139 אלף ק"מ הרכב עבר החלפת ראש מנוע. עוד טיפולים שעבר הרכב: קלאץ' חדש (לפני 5 חודשים),2 גלגלים חדשים+ ברקסים אחוריים, משאבת ברקס(3 חודשים), טיפול 10 אלף רחב הרכב עבר לפני 1500 ק"מ.תוקן הרדיאטור והוחלף הצינור זרימת מים.

צריכת הדלק של הרכב היא מאוד נמוכה, הצריכה היא כ15 ק"מ לליטר במעורב.

נא לא לשכוח שהרכב הוא בן 8 שנים! ואין לצפות לרכב במצב תצוגה, הרכב לא עבר תאונות בכלל!

יש ברכב מערכת אך היא בתוספת תשלום סמלי.יש טסט לעוד 8 חודשים!

אני כיום חייל וב4 חודשים האחרונים הרכב עשה רק כ1000 ק"מ. אין לי טעם להחזיק ברכב קיום ולכן הוא נמכר.

דברים שיש לתקן:

אחת מ2 המנורות בתא המטען שרופה ויש להחליפה.

יש לנקות את מערכת ההזרקה של הרכב.

חסרה טאסה באחד הגלגלים.

יש להכניס גז למזגן, הוא פועל, ורק חסר גז.

המחיר: 15,000 שקל ולא אגורה פחות!!

מספר- 0526616442 יוסף.

אני גר בהרצליה.

לי לא משנה שהרכב ישב בגארז' גם שנה, אני לא ממהר למכור. יש מחיר והוא סופי.

הטלפון הוא של אבי, לי אין זמן לענות לטלפונים אני בצבא וחוזר פעם בשבועיים. נא להתייחס אליו בכבוד ולא להתקשר ולהציק לו.

נ.ב, יש לרכב ה"כ, ואזעקה שצריך לחבר!, אין ח"ח ונ"מ!

הנה תמונות:

תמונה036.jpg

תמונה038.jpg

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
  • תוכן חדש...