Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בלמים בפיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך להחליף הפיאסטה יוטה 97 שלי את צלחות הבילום +רפידות...

רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר חנות חלפים זולה של ציוד באיכות סבירה (LUCAS וכו')

והאם ניתן לשים ברכב דיסקים מאווררים כשבמקור היו רגילים??

פורסם

לגבי החלק הראשון של השאלה, אני לא מאזור המרכז לכן לא אוכל להמליץ לך על עסק מכובד.

-כן ניתן להתקין צלחת חלופית מחוררת ומחורצת.

אם אני יכול לשאול, מהי מטרת ההחלפה לצלחות מחוררות?

אם הינך מחפש תגובת דוושה חזקה וחדה יותר, אתה יכול להתחיל להתשמש ברפידות מחומרים בעלי מקדם חיכוך גבוה יותר של יצרנים כמו OMP SPARCO וכו'

-השקעה על צינורת שזורים מפלדה, יתנו לך תמורה מלאה, כיוון שזהו חלק שאינו מתבלא, וכך תופעת דעיכת הדוושה כמעט נעלמת.

-השלב המתקדם יותר הוא החלפת בוכנות הצלינדר לבוכנות בעלות קוטר יותר גדול, וכך יתקל כח בלימה חזק יותר.

בהצלחה וחג שמח

רמינץ

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

יש לי רעשים בכל בלימה שהיא. עכשיו עליתי אחרי שראיתי מה מצב הצלחות והם דורשות החלפה.

ואם כבר מחליפים..נוסיף 150-200 ש"ח ונשים מאווררים...

פורסם

בדקתי שוב ומצאתי שהרעש נובע מהרפידות עצמם (הצלחת לא במצב רע).

הן עשויות עם סיבי נחושת בכדי למנוע התאכלות מהירה...הרעש לא מזיק בנתים...

נשאר מספיק בשר. (כל עוד אין רעשי חיכוך מתכת זה בסדר מבחינתי).

שבת שלום!

• תוכן חדש...