Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה במגרש רכב רמאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתם מחשבים את ה"שכר" שלו אתם שוכחים את העלויות מימון שיש לו..

הרי בשביל לקנות את הרכב מהמוכר הוא צריך לשלם לו.. המוכר לא נותן לו את הרכב ואומר לו "מתי שיש לך ת'כסף, תודיע לי.."

אם הוא שם היום 100,000 שקל על רכב ומוכר אותו רק עוד חודש זה כמה אחוזי ריבית שהוא צריך לשלם לבנק או אחוזי ריבית שהוא לא מקבל על הכסף הפרטי שלו אם היה שם אותו בפקדון..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה ניצלת מהרמאי, לאחרים כנראה לא יהיה את אותו המזל/שכל.

תלך לעיתון מקומי(איפה אתה גר?) תמיד יהיו שם כתבים רעבים לסיפור, מצד שני לך תדע איזה קשרים יש לו ומה הוא יכול לעשות לך אחרי הכתבה!!!

אנשים שמרמים בעניין רכב צריך להכניס לכלא, הסוחרים מחזירים טוטאל-לוסט לכביש במודע שהוא יכול לפתע להפסיק לעבוד במקרה הטוב, ובמקרה הרע תקלה בזמן ניסעה.!!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כמה עלתה הבדיקה? האם הזמן שלך באמת שווה את כל ההתעסקות עם הסוחר הזה?

מצא לך רכב אחר, וזכור את המגרש הזה לרעה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תראה

בשורה התחתונה האפשרויות שלך הם

א - לאיים עליו בתביעה משפטית,אם יש לך את ממצאי הבדיקה ביד ואף להביא בוחן רכב\שמאי

מוסמך מטעם בית המשפט,לרוב פגיעת שלדה ועל אחת כמה וכמה הלחמה שמין הסתם כללה גם מתיחת שלדה זו עילה רצינית.הצעתך להוריד מהמחיר עקב כך היא נדיבה ואני אישית לא הייתי קונה רכב מולחם,מקסימום קצה שלדה טיפה עקומה ולא יותר. במקרה שאתה זוכה כול הוצאות המשפט + עורך דין נופלות עליו.

ב - אם אתה לא רוצה להכנס לזה אל תכנס לזה ולהבא תלמד...

ג - אם הוא יסכים לבוא למכון בדיקה שלישי שאתה קבעת על חשבונו יש מה לדבר,אבל לא מומלץ

אל תהיה תמים.

לא ממליץ לך ללכת לפרסום,זה יכניס אותך לסרט א' אחרי שהוא יציג את ממצאי הבדיקה שלו ומה שיצא מזה זו הוצאת דיבה,פגיעה בפרנסה וכ"ו למרות שכיביכול המכון "שלו" שהוא עדיין מורשה (אם אני מבין נכון) לא קבע נזק כמו המכון שלך - לכן אסור לך לצאת בפרסום עדיין.

אני הייתי מנסה עוד פעם להחזיר את הכסף,מדבר קצת על בית משפט וזהו,עבר עבר לא עבר אומר לו תהיה בריא תודה רבה על הכול (בטון הנכון) הולך ומספר לכולנו לאיפה לא להכנס יותר

חוצמזה אין לך הרבה ברירות,400 שקל זה כואב אבל לא נורא (כמו לקנות את הרכב וליפול באלפים אם לא יותר...) תגיד כפרת עוונות וזהו.

קח הכול בקלות,אני בטוח שהרכב הבא יהיה הרבה יותר מוצלח!

שנה טובה ומתוקה!8)

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לדעתי יש לך 2 אופציות:

1. להגיד לו - הולכים לאיזה מכון בדיקה שאתה רוצה והוא משלם על הבדיקה - אם יש שאסי, אתה מקבל בחזרה את הכסף, אין שאסי אז נפרדים כידידים (אתה לא מחזיר לו כלום) - מכיוון שהוא לא ירצה אז...

2. לבוא בבוקר לבקש את הכסף - לא ייתן תגיד לו שאתה פשוט עוצר בדרך הביתה בבית משפט לתביעות קטנות ושניכם יודעים שהממצאים מדברים בעד עצמם ואת השופט הוא לא יאכיל לוקשים.

ייתן - יופי. לא ייתן - תעצור בבית המשפט בדרך, שלם 80 ש"ח ותגיש תביעה, תמתין בסבלנות ליום המשפט ותקבל את כספך.

אין לך למה לוותר פה, זה לא הרבה טרחה ואין לך מה להפסיד.

3. בנוסף תגיד לו שאתה מתכוון לפרסם את המקרה כל פעם שתוכל וכל חבר שלך שירצה לקנות ישמע עך הסיפור, וכל מקומון בסביבה ומגזין רכב יקבל פקס.

ד"א - גם אם תעשה את זה לא יפרסמו את הדברים האלה, אבל אולי תלחיץ אותו קצת.

בינתיים תנסה לכתוב למדור הרכב של YNET שעוזרים לאנשים עם בעיות בסגנון הנ"ל.

בהצלחה ולא לוותר.

פורסם
זה לא מתפקידך להראות לאף אחד איפה יש או אין נזק לרכב. אתה לא מכונאי ולא בוחן מוסמך.

אם תגיד לו על המקומונים סביר להניח שהוא יצחק לך בפנים. לא רוצה ללכת לתביעה? תיהיה חכם פעם הבאה ולא תצטרך.

עשית טעות - תצא ממנה או שתשלם. (וכן, אני מבין שהוא מנסה לרמות\לספוק\לעבוד עליך, אבל עדיין נתת לדברים להתנהל בצורה לא נכונה).

נכון, זה לא מתפקידי, ולכן לקחתי את הרכב למקום שכן מוסמך והם קבעו שיש פגיעה בשלדה.

איזה טעות בדיוק עשיתי?

הבדיקה עלתה לי 420ש"ח.

מחר אני אלך אליו, אני יעדכן אתכם במה שקורה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אפשרות נוספת - אם יש לך זמן - לך לשם בבוקר ותודיע לו שאתה לא זז משם עד שתקבל את הכסף.

שב לו על הראש ותוודא שכל לקוח פוטנציאלי שנכנס ישמע את הסיפור שלך.

לדעתי תוך יום עבודה אחד הוא יישבר.

אפשרות נוספת זה לשלוח לו מכתב רשום מנוסח בתקיפות, רצוי עם חתימה של עו"ד, שיש לו 14 יום לשלם לך את הכסף או שתנקוט בהליכים, ותתבע ממנו את עלות הבדיקה, ועלות הזמן המבוזבז שלך, והוצ' משפטיות וכו' וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יש פרטיים שמרמים - אבל אותם אפשר לפסול תוך 10 דקות.

לגבי הרווח על עבודה של בן-אדם - אם היו אומרים לך שהרווח מופרך לחלוטין - גם היית משלם?

אם הוא השקיע על הרכב 10 שעות (שזה המון! אם לרכב לא הייתה תאונה רצינית) והרוויח 4000 שקל - הוא הרוויח 400 שקל לשעה - שכר גבוה מאוד שמהנדסים בכירים (לדומגא) לא מרוויחים!

למה לתת לו כזאת משכורת?

אתה מדבר שטויות!

אל תגיד דברים שאתה לא יודע..

בוא נתחיל בזה שבכלל אתה לא צריך לעשות לאף אחד חשבון של כמה הוא מרוויח, זה לא עניינך ושיהיה לו לבריאות.

זה לא משנה כמה זמן הוא השקיע עליו בטיפולים - האוטו יכול לשבת אצלו במגרש הרבה זמן וכמו שכבר אמרו הוא משלם ריבית על הכסף. חוץ מזה יש לו מגרש וחשבונות לשלם.

ועוד משהו - האוטו לא היה נמכר בלעדיו.

אני מבין את העצבים שלך אבל אתה לא יכול להכליל את כל הסוחרים.

פורסם

מבחינת הפירסום, לדעתי, אתה לא עובד בסדר הנכון.

קודם מגישים תביעה, ורק אח"כ נותנים למקומון לפרסם את דבר התביעה. המקומון גם יתן לו במה לפרסם את הצד שלו בנושא. כך גם המקומון מגן על עצמו (ועליך) מהוצאת דיבה.

אני מציע שתאמר לו שפנית למקומון, והם הנחו אותך להגיש את התביעה ולהעביר אליהם העתק של כתב התביעה, כדי שהם יוכלו להכין כתבה מסודרת בנושא.

בהצלחה.

פורסם

אתה מוכן בבקשה להגיד לנו מי זה ואיפוא הוא יושב?

אני גר בפ"ת ומכיר את האזור,אם תגיד לי איפוא זה

זה יעזור

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

למה אתה כותב בכתב כחול ובולט?

תכתוב כמו כולם.אתה לא מיוחד.זה סתם מעיק.

הבחור כתב כבר, שהוא יגיד את שם המגרש רק לאחר שהוא יסיים עם כל העניין, אז למה לבקש שוב?

פורסם

כשאתה קונה במגרש, אתה צריך לדעת מראש שהמטרה שלו הוא להוציא ממך כמה שיותר כסף, במינימום תמורת אוטו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...