Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים גולף CL 1300 שנת 92. הרכב נסע 130,000 ק"מ והוא במצב מעולה.

מה שלא ברור לי וגם לא מופיע משום מה בספר ההדרכה הוא מה לחץ האויר שעלי למלא בצמיגים (המידה היא 155-R13-80. האם מישהו יודע?

דבר נוסף: לרכב רק 4 הילוכים, ומעל 80 קמ"ש מרגישים את חסרונו של ההילוך החמישי. האם כדאי/אפשרי להחליף גיר ל-5 הילוכים, מה העלויות?

כ"כ בשילוב לרוורס יש לפעמים רעש של חיכוך ובזמן האחרון יש קושי קל לשלב לראשון. האם יש קשר בין הדברים, האם חוסר טיפול בכך גורם נזק לאוטו? מה אפשר לעשות כפתרון טרם מוסך?

שאלה אחרונה: איזה שמן מנוע עלי לשים?

תודה רבה

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בקשר לעניין ההילוך החמישי, להלן דיון דומה שהתקיים לאחרונה. הוא אומנם עוסק בגיר אוטומטי, אבל הרעיון הכללי זהה.

בקשר לשילוב של הרוורס, הדבר נובע מהסינכרונים של הגיר. נסה לשלב לרביעי לפני השילוב לרוורס, זה אמור לעזור קצת.

החלפת שמן תיבת הילוכים תוכל לסייע בפתרון בעיית השילוב הקשה של ההילוך הראשון.

בסה"כ הנושאים הללו נדונו כאן בעבר, נסה לחפש קצת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי,

בשנה זו התחלף דגם עד כמה שזכור לי, אז בבקשה איזה דור הגולף.

דור 2 או דור 3 כמו כן ציין את דגם המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב בכדי שתקבל מידע מדוייק.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

בנוגע לגיר חמישה הילוכים זה יכול ליהיות נחמד עשו את זה הרבה בעבר ,צריך להחליף גיר ובורר הילוכים

פרויקט כזה עשוי לעלות כ2500 שח

בנוגע לשילוב הקשה של הראשון בדרך כלל מדובר בשחיקה של הבוקסות של הבורר או סתם כוון

בנוגע לרעש של הרוורס אם זו חריקה קטנה שלא גורמת התנגדות בידית בזמן השילוב זה נורמלי

הסחרור של גלגל הרוורס גורם לכך מאחר והנל אינו מצוייד במנגנון סינכרון לבלימת סיחרורו

מרק מדובר בגולף 2 משתי סיבות האחת גולף שלוש לא יובא לארץ ב 92 והשניה אין גולף דור שלוש

עם מנוע 1300 הקטן ביותר הינו 1400

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון שלום,

לאחר בדיקה נוספת אכן מדובר על גולף דור שני, כפי שציינת לא יצא דגם בעל נפח מנוע 1.3 בדור 3.

שמן מנוע מומלץ:

שמן חצי סינטטי בדרגת צמיגות 10W40 ובדרגת איכות SL

בספרות של HAYNES משנת 1992 רשום שמן 20W50 או 15W50 לפי דעתי זו המלצה ישנה שלא מתאימה היום.

נוזל קירור:

נוזל קירור מקורי G12-PLUS

לחץ צמיגים

עומס חלקי -26 PSI

עמס מלא -קידמי 26 אחורי 35 PSI

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

יש לי גולף 2 חמישה הילוכים לפירוק במוסך אם אתה מעוניין אז בהודעה פרטית

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...