Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחני תאוריה חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305180,00.html

אחי משגע לי ת'שכל **ת'שכל = את השכל, לפחות בשפה העברית** מאז שהוא קרא את זה... הוא בן 16 וחצי והוא עשה תאוריה לפני שבוע בדיוק והשאלה שלי (יותר נכון של אחי) האם התאוריה שהוא עשה תהיה תקפה אחרי 2007? או שהוא יצטרך לעשות חוזר?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

היא תקפה לשנתיים מהיום שהוא עשה אותה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תפנית חדשה!!!

בגלל האופנה שכולם בבית הספר של אחי מוציאים רשיון ל"אופנוע" (למעשה טוסטוס חצי כ"ס 50 סמ"ק)חלק כדי לקנות באמת טוסטוס וחלק כדי לחמוק ממלווה והגבלת 2 נוסעים ברכב...

גם אחי רוצה לעשות השאלה היא האם אחי צריך לעשות תאוריה אחרת(מיוחדת לאופנוע) או שהתאוריה של הרכב מספיקה?

ושאלה של אמא שלי היא האם צריך אישור הורים כדי שהוא ילמד על טוסטוס? כי הוא קטין ומן הסתם אמא שלי ממש לא מסכימה לו לעשות רשיון לטוסטוס.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

צריך לעשות תיאוריה של אופנוע, תיאוריה של רכב ואופנוע הם שונים ולכן לא תקפים אחד לגבי השני.

וצריך אישור של אחד מההורים בכדי להוציא רישיון על "טוסטוס".

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
צריך לעשות תיאוריה של אופנוע, תיאוריה של רכב ואופנוע הם שונים ולכן לא תקפים אחד לגבי השני.

וצריך אישור של אחד מההורים בכדי להוציא רישיון על "טוסטוס".

טעות,בעל רשיון לרכב פטור מתאוריה לאופנוע...

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אבל אתה צריך לראות מה רשמת שהתאוריות לא תקפות אחד לגבי השני וזה טעות.

אז לפני שאתה מגיב תבדוק מה שאתה רושם...

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...