Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ברמזור צהוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני שמח להצטרף לפורום.

לפני מספר חודשים נכנסתי לצומת בדיוק כשהתחלף הרמזור מירוק לצהוב (הירוק ברמזור לא מהבהב).

מיד אחרי הצומת ישנו צומת נוסף, הרכב שלפני ניסה להשתלב בתנועה כדי לפנות שמאלה וכתוצאה מכך התעכבתי מאחוריו.

שוטר שעמד לצד הכביש עצר אותי ונתן לי דוח על מעבר באדום, הסברתי לו שנכנסתי לצומת בדיוק כשהתחלף הרמזור לצהוב, הוא החתים אותי על כך שאמרתי שנכנסתי בצהוב, לא ידעתי שאני לא חייב לחתום וחתמתי.

ביקשתי להישפט ובזימון הראשון לא הודיתי בהאשמות. זומנתי למשפט שאמור להתקיים בקרוב.

יש לי שתי שאלות:

1. מה העונש על כניסה לצומת ברמזור צהוב? לא מצאתי פירוט לכך בטבלה של שיטת הניקוד החדשה.

2. מה עלי לעשות כדי לצמצם את גזר הדין ככל האפשר?

פורסם

על סמך מה הוא החליט שעברת באדום? האם הוא היה בקו הראיה של הרמזור, או שהוא הסיק שעברת באדום?

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הוא היה בקו ראיה של הרמזור.

בפרטי הדוח הוא כתב באופן חד משמעי שהוא ראה את הרמזור מתחלף לאדום ואותי נכנס לצומת לאחר מכן.

אני לא חושב שמה שהוא כתב משאיר לי הרבה מה לומר חוץ מלטעון שהוא משקר. השאלה היא מה הטיעון ההגיוני ביותר במצב הנוכחי.

פורסם

לא הייתי נהג חדש.

את הקנס קיבלתי ביוני 2005, אין לי עבירות נוספות לא לפני ולא אחרי האירוע המדובר.

פורסם

מבחינת החוק עצמו אם אני נכנס בכתום ושוטר רואה אותי והוא מניח שאני עברתי באדום אם אני יגיד שעברתי בכתום זה לרעתי?

מותר לעבור בכתום?

VW PASSAT 1.8T

פורסם
מבחינת החוק עצמו אם אני נכנס בכתום ושוטר רואה אותי והוא מניח שאני עברתי באדום אם אני יגיד שעברתי בכתום זה לרעתי?

מותר לעבור בכתום?

לפי מה ששוטר אמר לי פעם אחת,

מבחינתם מעבר בכתום זה כמו מעבר באדום.

Back to the original - NC again.

פורסם

אם הרמזור ה"נל לא מהבהב יש סיכוי שתצא מזה. אבל קלוש.

הם יטענו שלא היית צריך להכנס לצומת אם היא לא פנויה.

בקיצור. אני לא רואה כאן נתיב מילוט מהגזרה.

פורסם
לפי מה ששוטר אמר לי פעם אחת,

מבחינתם מעבר בכתום זה כמו מעבר באדום.

מבחינתם אולי כן, מבחינת החוק לא.

השוטר יטען שעברת באדום, אם תצליח לערער את עדותו , תזוכה. אם השופט יעדיף להאמין לגרסתו (סביר יותר) תורשע . מילה כנגד מילה. אתה בבעייה.

פורסם
רמזור צהוב הוא ירוק לכל דבר

לא מדוייק, אבל עדיין אין עליו ענישה כמו באור אדום.

הבעייה אינה כאן. אם השוטר היה טוען שהבחור עבר באור צהוב/כתום - העניין לא היה מגיע למשפט.

כעת זו מילה כנגד מילה של השוטר ופותח השרשור - ולכן הוא בבעייה.

פורסם

פותח הת'רד, היו מכוניות מאחוריך כשחצית את הצומת בכתום?

אם כן תטען בפשטות שלא יכלת לעצור בבטחה לפני הכניסה לצומת

> ההגנה עליה אתה מתבסס היא משהו בסגנון "תהא הגנה לנאשם אם היה חייב לעבור על החוק על מנת להציל את חייו, רכושו, חיי הזולת או רכוש הזולת באופן מיידי"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...