Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 97.

לאחרונה החלה תופעה מוזרה מאוד בחלונות חשמל,

לפעמים קורה לי שכאשר אני מעלה או מוריד את החלון שליד הנהג מהכפתור של הנהג החלון האחורי יורד ולא זה שליד הנהג. או למשל אם אני נועל את החלונות עם הכפתור (ON/OFF) החלון האחורי עולה.

כמו כן גם החלון של הנהג לא עולה ולא יורד, צריך לפתוח את הדלת עד הסוף כדי החלון יעבוד.

מישהו יכול להפנות אותי אל מקור הבעיה?

פורסם

אצלי באוטו קרה אותו הדבר... סיוויק 96'

מה שהיה אצלי (סביר להניח שגם אצלך - אך לא בטוח) זה שחלק מהחוטים שמחוברים לפלאג שהולך מהדלת לדופן האוטו נקרעו מרוב פתיחות וסגירות של הדלת/ תכנון לקוי.

כתוצאה מזה רק במצב מסויים של הדלת המתג היה עובד ובמצב אחר החוטים היו מקצרים ומפעילים חלון אחר או שכלום לא היה קורה.

הפתרון: צריך לפרק את הכנף הקדמית השמאלית (מה שאני עשיתי) כדי לקבל גישה לפלאג או להוריד את הדלת ואז להלחים בזהירות (ולאחר בדיקה שזה עובד)את החוטים שנקרעו.

כמו כן כמו שציין רפי יכול ליהיות בעייה של מגעים לא טובים/ קרע באחד או יותרמהחוטים, אך לפי התיאור שלך נראה שהבעייה היא בפלאג

בהצלחה,

אלכס

פורסם

מה שהיה אצלי (סביר להניח שגם אצלך - אך לא בטוח) זה שחלק מהחוטים שמחוברים לפלאג שהולך מהדלת לדופן האוטו נקרעו מרוב פתיחות וסגירות של הדלת/ תכנון לקוי.

כתוצאה מזה רק במצב מסויים של הדלת המתג היה עובד ובמצב אחר החוטים היו מקצרים ומפעילים חלון אחר או שכלום לא היה קורה.

זה בדיוק מה שקורה אצלי. רק במצב מסוים החלון נפתח.

אם אני רוצה לסדר את זה לבד איך אני אמור לפעול?

פתחתי את הכנף של הדלת, והוצאתי את הכפתורים של המרימי חלונות, אני רואה צמת חוטים שמתחברת אל הכפתורים אך אני לא רואה חוט קרוע או משהו כזה.

לאן להמשיך מכאן?

• תוכן חדש...