Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מאנשי המחשבים בפורום....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.

יש לי צורב דיוידי של LG שלאחרונה עושה בעיות! הכל מחובר ויפה, ו"במחשב שלי" יש את התמונה של הדיוידי אבל כשאני מכניס או משהו הוא פשוט לא מגיב, למשל הכנסתי דיסק, המנורה מראה שהוא קורא, אך כשאני נכנס למחשב שלי, לוחץ על הכונן באייקון וזה מראה אין דיסק וכאשר אני לוחץ פעמיים כדי לראות מה יש בדיסק זה רושם: "אנא כנס דיסק לכונן" מה יכולה להיות הבעיה?

או ניסיתי לצרוב דיסק! אפילו לא שמתי דיסק בכונן, זה מתחיל לצרוב ואז בדיוק אחרי 10 שניות זה מסיים ורושם שהצריבה הסתיימה בהצלחה! אבל אפילו לא הכנסתי את הדיסק!

בבקשה ממכם מישהו יכול להסביר איך מתקנים את הבעיה המוזרה הזאת?

2.

וגם על הדרך, כשאני מפעיל את המחשב לפני שהוא עולה הוא קופץ

למסך שחור ורושם: CPU FAN EROOR PRESS F1 FOR RESUME

אני לוחץ על F1 ואז המחשב עובד ועולה כרגיל! איך לפתור את זה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1) אולי העינית התקלקלה? הוא לא קורא דיסקים רגילים? לא צורב בכלל?

2) כנראה יש כשל במאוורר המעבד - פתח את דלת המארז והדלק את המחשב - בדוק האם המאוורר מסתובב.

אם לא, החלף אותו באחד אחר - ללא היסוס.

פורסם

בשני המקרים תתחיל בפשוט, בדוק חיבורים.

בן כמה כונן הדי וי די? נסה לעשות "פווו" פנימה, נסה לנקות אותו בעזרת דיסק ניקוי פסיכולוגי.

כשרשום ERROR, זה אומר שיש תקלה... בדוק שהמאוורר בכלל מסתובב, או שהוא מסתובב מהר, בדוק את הסל"ד שלו.

בקשר לדיסק, ניסית להחליף דיסק? ניסית לקרוא דיסקים אחרים? מה ניסית עד עכשיו?

פורסם

נראה שהבעייה היא שימוש יתר בסימני קריאה, המחשב רגיש לזה.

מעבר לזה , שווה לנתק את הצורב , להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש. האם ההתקן פועל כיאות (בלוח הבקרה) ?

פורסם

מנסיוני, הצורב כנראה סיים את תפקידו בחיים - לרוב צורבי LG יש אחריות של שנתיים - וסביר להניח שהצורב עדיין באחריות. ( אם לא הנזק בסביבות 200 ש"ח)

לגבי הודעת השגיאה בעת עליית המחשב:

הכנס ב-BIOS לאופציה PC Health ותבדוק מהי הטמפרטורה של המעבד. אם היא מעל 70 מעלות

המאורר לא תקין.

אגב הודעה כזאת יכול שתוצג בגלל חיישן תקלו בלוח האם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא יודע עם יש כשל בצורב או בעינית, הצורב חדש בין כמה חודשים ואין אחריות.

שמר כשאני נכנס ל-MANAGER DEVICE היכן אני אמור למצוא עם הצורב שם? באיזו קטגוריה?

בצורב לא מראה שום תוכן של דיסק בוינדוס אבל קורא אותו.

וכן המאוורר עובד בסדר גמור.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טוב פתרתי לבד את שתיי הבעיות :shock:

פתחתי את המחשב ושמתי את החוט של המאוורר ביציאה אחרת והדלקתי את המחשב ולא יצאה ההודעה,

וגם ניתקתי את הצורב וחיברתי שוב פעם וכעת הוא עובד!

בכל זאת תודה רבה על התגובות והניסיון לעזור לי.

• תוכן חדש...