Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הנתונים הטכניים של הרכב...הכל כולל הכל ולא מוצא כי יש המון שמות כנראה כמו:Familia ,323 ba,323 bg,323 bj

דרך אגב אני מדבר על ה glx אוט'...זאת השנה הראשונה בה ייצרו את הצורה הזאת עם מנוע 1.6

תודה רבה על מידע בנושא...

פורסם

היא נקראת שונה בכל מיני מקומות בעולם.

באירופה 323, בארה"ב protoge (אני מקווה שככה כותבים), יש מקומות שהיא נקראת familia.

יש סיכוי שלא תמצא מפרט של 1.6 אוטומט בדיוק כמו בארץ.

לשוק בארץ יש דרישות טיפה שונות מרוב המקומות בעולם.

פורסם

ממש מעצבן!! בכל מקום רשום שהנפח הוא 1.5! למה אין לאתר של מאזדה ישראל נתונים על רכבים ישנים! עולה להם כסף לכתוב עוד כמה עמודים! בכל אופן...אם מישהו יודע כמה כמה כוחות סוס יש לדגם הזה,מהו משקלו,ומהי צריכת הדלק לפי היצרן אני אודה לו מאד...ובכלל לכל מי שיש דיעה לגבי הרכב חיובית או שלילית מוזמן לשתף מאחר ואני קרוב מאד לרכוש אחת...תודה

פורסם

שלום.בתור אחד שהוא חמש שנים על הרכב אני יכול להגיד לך שאוטו אמין כזה קשה למצוא,

בכל השנים האלה חוץ מכמה טיפולים שחייבים לעשות האוטו לעולם לא עשה בעיות ,

האוטו קצת כבד בפתיחה שלו אבל אחר כך מאיץ טוב ואפילו מהר

בקיצור אני ממליץ על האוטו הזה אוטו מצוין ונוח, הצריכת דלק 1-10 בנסיעה רגועה ו1-8 בנסיעה קצת יותר מהירה.

בקר לשאלה שלך גם אני מצטרף אני גם חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי נתונים, אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

פורסם

טוב אז ככה...תגידו אתם אם זה מופרך או לא:לפי נתוני היצרן צריכת הדלק בעיר היא 12 ל 1 ובנסיעה בין עירונית 15 ל 1...,לרכב 92 כ"ס, טנק דלק של 55 ליטר! ,מידת צמיג P175/70SR13...וזה כל מה שמצאתי...

פורסם

זה לא הנתוני יצרן של הדגם הזה.

למזדה יש צמיגים 185\65\14 ולא כמו שציינת,הטנק הוא 50 ליטר והצריכת דלק בטוח שלא נכונה מנסיון, למרות שהם מנפחים תמיד אבל זה אפילו לא קרוב

פורסם

הגיוני

הצריכת דלק היא תיאורטית בלבד

בפועל זה יהיה בערך 10% יותר (כלומר 10% פחות קילומטרים לליטר)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...