Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FireWire כתחליף RCA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיווט מחדש אני מנסה לחסוך ככל האפשר בכבלים מסורבלים שירוצו לי לאורך האוטו.

האם יש מצב לצמצם את כבלי הLINE מהראש למגברים על ידי שימוש בכבלים מרובי גידים אליהם יולחמו סיומות RCA?

במצב הנוכחי יש 3 זוגות של כבלים שרצים מהראש אחורה, על כבל הוא מאוד מאסיבי, עם בידוד מכובד למדי, אבל באותו אופן, הדרישות מכבלי תקשורת [FIREWIRE] ביניהם

הוא סיכוך ועמידות ברעשים אלקטרוניים, אם כך - מעוד לא להחליף את שלושת הזוגות של ה-RCA בכבלי FW קצוצי ראש ומולחמי סיומות RCA?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם יש לך מלחם וידיים טובות אין סיבה שלא תעשה את זה - הסיכוך הוא שם המשחק בכבל RCA.

בנוסף לכך גם התנגדות ומוליכות...

אבל למה לך להתאמץ כל כך? מה מסורבל כל כך בכבל RCA?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בנוסף לכך גם התנגדות ומוליכות...

אבל למה לך להתאמץ כל כך? מה מסורבל כל כך בכבל RCA?

שלושה זוגות של כבלים, זה משהו שתופס המון מקום, אמנם מתחת לשטיחים ולבידוד, אבל עדיין, מאוד מאוד מסורבל - כבלים של מונסטר, מאוד עבים, מאוד לא ידידותיים לעבודה ויוצרים בליטה מכוערת לאורך החלק הפנימי של הרכב...

רון

oo==00==00

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר... לי בטויוטה יש כבל 4 ערוצים עבבבבה של מונסטר ועוד בקרוב אני הולך להכניס כבל דק של מונסטר נוסף ואין לי שום בליטות ושום דבר...

ככל שההתנגדות והמוליכות של הכבל יהיו יותר קטנים אתה תעביר סיגנל יותר חזק למגברים - אם כי זה זניח מאוד וההבדל הוא בקושי שמיע אם בכלל שמיע.

אם הכבל שאתה מתכוון להשתמש בו הוא בעל סיכוך טוב וההתנגדות שלו נמוכה - התוצאות צריכות להיות טובות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר להשתמש בRJ50 גם עם 4 גידים ולחבר בלחיצה או בהלחמה ראש מתכת RCA.

תכלס, אין שום בעיה להשתמש באף כבל כל עוד הסיכוך הוא טוב ואין כניסה של רעשים.

לגבי הסרבול בהרצת חוטים, אז בגדול אני לא ממש מבין מה הבעיה, אף פעם לא נתקלתי בבעיה בנושא הזה.

במקרה הכי גרוע ובקורות התחתונות אין מקום אז פשוט מוציאים מושבים,מרימים שטיחים ועושים תעלה פתוחה על רצפת הרכב.

בגדול עושים זאת בד"כ גם במרכז ככה זה גם יותר נוח כי זה לא באף דופן, ויש כאלו שיגידו שזה גם טוב כי הכבלים של המערכת רצים לבד מבלי כבלז' אחר מצמת הרכב.

under construction..

פורסם

יש גם כאלה שלוקחים צינורות נחושת, מעקמים אותם ליצירת מסלול אידאלי והם מצפים אותם בחומר אלקטרוסטטי, חומר איטום ואחרי זה מעבירים בתוכם את חוטי הRCA שעשויים מסיבי זהב טהורים עם מחברים שעולים יותר מהרכב... וקוראים להם expert pro אני קורה להם "פסיכים"... וזה לא מסורבל בכלל... לא! מה פתאום!

איזה רכב יש לך שהעברה של כבל בתעלות יוצרת בליטה???

תכלס גרין צודק לגבי העברה של החוטים באמצע - אבל לפרק מושבים ורצפה זה כבר... אכן... מסורבל... מבחינתי...

Pioneer TS-X150

פורסם

יש כאלה שגם מזמינים משאית של סולל בונה שיבנה להם ציר גישה ישיר למגברים עם בטון

וכך מונע כל רחשים אלקטרו סטטים

ובנוסף ציר חלק שמאפשר חווית נהיגה מופלאה! :screwy:

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מדובר ב-ב.מ.וו 316, E30, בעת ההתקנה המקורית פורקו הכיסאות והמושב האחורי, ברכב יש כבר תעלות יעודיות לחיווט - בתעלות המקוריות הושחלו שני זוגות כבלי RCA בצד אחד, בצד השני רץ החשמל.

עדיין - נותרו לי זוג כבלי RCA שנאלצתי להריץ לצד התעלות - מה שיותר בליטה מכוערת בשטיח. מתחת לשטיח יש בידוד ומתחת פח - הכל מאוד הדוק ואין הרבה מידי מקום, חוץ מזה בטיפוס למושב האחורי אין כמעט איך להעביר את הכבלים שכן כבר רצים שם חוטים למכביר [הצמות המקוריות של הרכב] - כך שכל פתרון דק יותר \ פחות נפח של חיווט למגברים פשוט יהיה נפלא מבחינתי.

רון.

oo==00==00

פורסם

בנוסף למה שאמרו שאר חברי הפורום המכובדים.

יש כבלים של מוסטר (וחברות אחרות) לשישה ערוצים.

http://www.monstercable.com/mpc/productPageMPC.asp?pin=2934&section=three

היתרון הוא שהעובי של הכבל קטן בהרבה משלושה חוטי RCA נפרדים.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

יש כבלים טובים יותר וזולים יותר.

אם כבר איביי אז חפש מוצרים של knukonceptz

יש להם RCA בעל 4 ראשים, במחירים זולים והם כבלים מעולים.

כמו זה לדוגמא.

בהצלחה,

ניר

under construction..

• תוכן חדש...