Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "תמורה לכסף" ב40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור משפחתנו המתרחבת החלטנו להחליף את האיביזה ברכב משפחתי.

אני מחפש רכב משפחתי בסביבות ה40000 ש"ח.

הרכב יהייה רוב הזמן אצל אישתי (אני רוכב על דו"ג) כך שהפרמטרים החשובים הם אמינות, מרווח, תא מטען (לעגלה) ופחות יכולות דינמיות.

הרכבים שעולים על הפרק הם : קוואליר 96 , מונדאו 97 , לנטרה 98-7 , סונטה 95 ,קורדובה 98 , לאנטיס F 96 ,קסנטיה 96 , סופרלנסר 96 .

הערות, הארות, תוספות, אזהרות ?

פורסם

הרכב יהייה רוב הזמן אצל אישתי (אני רוכב על דו"ג) כך שהפרמטרים החשובים הם אמינות, מרווח, תא מטען (לעגלה) ופחות יכולות דינמיות.

הרכבים שעולים על הפרק הם : קוואליר 96 , מונדאו 97 , לנטרה 98-7 , סונטה 95 ,קורדובה 98 , לאנטיס F 96 ,קסנטיה 96 , סופרלנסר 96 .

אני בעד הקסנטיה (שהיא תמורה מצויינת למחירה) ומונדיאו (שהיא לא ממש מרווחת יחסית למימדיה החיצוניים אבל בכל זאת נותנת תמורה טובה) גם כן (בעדיפות לקסנטיה), רצוי עם מנועי 2.0. יכול להיות שבגלל המחירים הנמוכים של סיטרואן (שלא בצדק) תוכלו אפילו לרכוש קסנטיה שנת 97.

הלנטיס גם אופציה לא רעה (אע"פ שהקסנטיה נראית לי עדיפה)

פורסם

אתה יורה לכל הכיוונים וזה לא כ"כ עוזר לנו ...

קודם כל בוא נוריד כמה אופציות נכשלות מהרשימה:

לנטרה- חבל על האנרגיה שאני אבזבז בכתיבה עליה ...

סופרלנסר- רכב אמין אבל צפוף, אוכל דלק ומאוד מאוד מיושן ...

קוואליר- מנוע טוחן דלק ומיושן, מאוד לא אמינה, ביצועים נחותים ...

עכשיו נעבור לשלב הגודל, האם אתם מחפשים מכונית מנהלים (מונדיאו) או משפחתית (לאנטאיכס, קורולע וכו') ???

אם מדובר על מכונית מנהלים אז אני ממליץ על המונדיאו וקסנטיה. יותר על המונדיאו מהקסנטיה מכיוון שאני מכיר אנשים שאכלו הרבה מרורים מהרכב הזה (ודבר אחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא אמין) אבל מצד שני הוא עולה בכמה רמות מעל המתחרים ואכן זוכה לתואר "תמורה לשקל" הכי טוב (למי שלא מפחד מבעיות אמינות) ...

בקטגורית משפחתיות אני ממליץ (כרגיל) על הקורולע והאימפרזה. מכוניות מאוד אמינות, שיתנו לך שקט נפשי בקטע של האמינות. הנוחות אולי לא מדהימה, והאבזור לא הכי נדיב, וגם העיצוב הפנימי דיי קודר אבל המרווח סביר ...

אני אישית ממליץ לקחת את כל המכוניות שהזכרתי ולעשות נסיעת מבחן עליהן. לקחת אתכם גם עגלה בשביל לבדוק שהתא מטען מספיק גדול. הכי חשוב שתבחרו מה שהכי מתאים לכם, מכיוון שכל אחד פה כותב על רכבים מזווית ראיה שונה ...

למכונית מנהלים תהיה עדיפות בגודל אבל מצד שני גם תהיה קצת יותר יקרה לאחזקה, בעיקר בסעיפי האחזקה השותפת (טיפולים ובעיקר דלק) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...