Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר שחובה להצדיע לו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמר - רוב האוטובאנים שיצא לי לבקר בהם באוסטריה וגרמניה (כולל אלו שלא מוגבלים במהירות בגרמניה) היו בעלי תשתית דומה מאוד לכביש 6 כאשר איכות האספאלט ברובם היתה נמוכה לעומת כביש 6 (אספאלט מיושן ולא הכי מתוחזק).
סליחה, חוץ מצבע הכביש אין דמיון רב.

ניסית פעם להחליף גלגל על כביש 6 ? אני ניסיתי, מעט צפונה מנחשונים, בכיוון צפון, לא נעים.

אוי כמה ששיבחתי את הממשלה על חוק החולצה הזוהרת, באותו הערב לפחות.

חי

נ.ב.

כל הימאים על המשחטות בים, מושחטים! נמאסתם!

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

עם כל הכבוד, כביש 6 הוא לא דוגמא למופת.

הכביש הכי טוב שאני נתקלתי בו בארץ הוא כביש נחשון-לטרון, יותר מוכר בשם כביש הבטון.

הכביש פשוט מדהים, איכות גבוהה של חומר ושל בנייה, שוליים רחבים, סיבובים מתונים כל הכביש מואר. מיותר לציין שהוא מתחמם פחות מאספלט, וכך שומר על צמיגי הרכב. הרכב גם הרבה יותר שקט על הכביש הזה מאשר כביש אספלט רגיל.

(חוץ מכמה קטעי אספלט ממש ממש גרועים באמצע, למה הם שם?)

הבעיה היא, שמע"צ עשו את הכביש ניסיוני, ומסתבר שזה יצא מעולה. אז למה לא ממשיכים בפרויקט לעוד כבישים כאלה??

היתרון הגדול של הבטון הוא בתחזוקה השוטפת הנמוכה, ואורך החיים שלו. אמנם הוא הרבה יותר יקר. אבל לי נראה שזה משתלם. אספלט מחליפים כל כמה? 3 שנים? בטון מחזיק 60 שנה פלוס. עובדה, בגרמניה יש כבישי בטון שהיטלר בנה, מתי זה היה?

אבל לא בגלל זה הבאתי את הדוגמא, אלא בגלל משהו אחר הזוי לגמרי.

אני אישית נסעתי על הכביש הזה הרבה מעבר למה שמותר, ולא בגלל שניסיתי, אלא בגלל שלא שמתי לב כ"כ. הסתכלתי ישר הייתי מרוכז בכביש, והאוטו כ"כ שקט על הכביש הזה שלא שמתי לב שנסעתי מהר מאוד.

אבל יצא לי לראות כמה פעמים בכביש הזה שוטרים עם ממל"ז.

ראבאק! מה אתה עושים שם? זה הכביש הכי בטוח לנסיעה במדינה. לפי מיטב ידיעתי עוד לא היו שם תאונות בכלל, ואם היו, אז באשמת הנהג בלבד, בטוח שלא בגלל המהירות.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מהירות כגורם עיקרי לתאונה הוא מזערי (2% לפי הנתונים האחרונים שראיתי, והם של משטרת ישראל), הרבה אחרי אי מתן זכות קדימה, טעות אנוש, חציית צומת ברמזור אדום וכו'

המהירות לעומת זאת היא מקום שלישי או רביעי בגורמים שהופכים תאונה לתאונה עם נפגעים

ז"א שאם אנחנו לא נחצה באור אדום, ניתן זכות קדימה, ונחשוב כמו שצריך, המהירות תעלם גם מהגורמים שהופכים תאונה לתאונה עם נפגעים (כי התאונה לא תתרחש)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה שכולכם נאיבים.

בארצנו חייבת להיות מגבלת מהירות נמוכה,למה?

אם נהגים פה לא מצליחים להסתדר לצורך העניין ב 110 מה לדעתכם ישתנה במהירות של 130?

כן,בארצות אחרות זה מצליח-בארצות אחרות תרבות.

יודעים מה? אפילו תרבות של בן אדם לחברו,תרבות של להבליג מדי פעם למישו שרוצה לעקוף אותך.

נכון,אם לצאת פראייר זה כבר לא טוב,אבל טיפה כבוד של נהג לנהג.

אנשים עושים טעויות אנוש ב90 -110 קמ"ש תארו לעצמכם מה יהיה ב 140?

ולמרות הכל,אני גאה להיות חלק מהמדינה הזאת.:-D

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם
סליחה, חוץ מצבע הכביש אין דמיון רב.

ניסית פעם להחליף גלגל על כביש 6 ? אני ניסיתי, מעט צפונה מנחשונים, בכיוון צפון, לא נעים.

אוי כמה ששיבחתי את הממשלה על חוק החולצה הזוהרת, באותו הערב לפחות.

מסכים איתך לגבי הקטע נחשונים-קסם לשני הכיוונים. השוליים אכן צרים. הסיבה דרך אגב היא מאצרות מים שמזרימות מי גשם מראש העין. בזמן בנייה חויבו לבנות אותן בגלל בג"צ בנושא.

(אם תרצה, אני מוכן לחפור בנושא ולהסביר במדויק יותר).

Veni Vidi Vici

פורסם

הכביש הכי טוב שאני נתקלתי בו בארץ הוא כביש נחשון-לטרון, יותר מוכר בשם כביש הבטון.

הכביש פשוט מדהים, איכות גבוהה של חומר ושל בנייה, שוליים רחבים, סיבובים מתונים כל הכביש מואר. מיותר לציין שהוא מתחמם פחות מאספלט, וכך שומר על צמיגי הרכב. הרכב גם הרבה יותר שקט על הכביש הזה מאשר כביש אספלט רגיל.

הבעיה היא, שמע"צ עשו את הכביש ניסיוני, ומסתבר שזה יצא מעולה. אז למה לא ממשיכים בפרויקט לעוד כבישים כאלה??

היתרון הגדול של הבטון הוא בתחזוקה השוטפת הנמוכה, ואורך החיים שלו. אמנם הוא הרבה יותר יקר. אבל לי נראה שזה משתלם. אספלט מחליפים כל כמה? 3 שנים? בטון מחזיק 60 שנה פלוס. עובדה, בגרמניה יש כבישי בטון שהיטלר בנה, מתי זה היה?

אני אישית נסעתי על הכביש הזה הרבה מעבר למה שמותר, ולא בגלל שניסיתי, אלא בגלל שלא שמתי לב כ"כ. הסתכלתי ישר הייתי מרוכז בכביש, והאוטו כ"כ שקט על הכביש הזה שלא שמתי לב שנסעתי מהר מאוד.

ראבאק! מה אתה עושים שם? זה הכביש הכי בטוח לנסיעה במדינה. לפי מיטב ידיעתי עוד לא היו שם תאונות בכלל, ואם היו, אז באשמת הנהג בלבד, בטוח שלא בגלל המהירות.

צודק בהחלט חוץ מקפיצה אחת אחריי הגשר שם שזה ממש מסוכן לדעתי כביש מושלם, שקט ונוח

גם נסעתי בו ביום שהיה גשום לפחות לפי מה שהרגשתי הצמיגים אוכזים בו יותר טוב.

אבל זה כביש ממש אבל ממש יקר, אבל אם נסתכל עלל זה ככה שאם כל 3 שנים צריך לחדש אספלט וככה במשך 50 -+ זה יצא אותו מחיר אני מאמין

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
כמה שכולכם נאיבים.

בארצנו חייבת להיות מגבלת מהירות נמוכה,למה?

אם נהגים פה לא מצליחים להסתדר לצורך העניין ב 110 מה לדעתכם ישתנה במהירות של 130?

כן,בארצות אחרות זה מצליח-בארצות אחרות תרבות.

יודעים מה? אפילו תרבות של בן אדם לחברו,תרבות של להבליג מדי פעם למישו שרוצה לעקוף אותך.

נכון,אם לצאת פראייר זה כבר לא טוב,אבל טיפה כבוד של נהג לנהג.

אנשים עושים טעויות אנוש ב90 -110 קמ"ש תארו לעצמכם מה יהיה ב 140?

ולמרות הכל,אני גאה להיות חלק מהמדינה הזאת.:-D

נסעת פעם בכביש מהיר בארץ ? סע 120-130, נראה כמה נהגים תעקוף.

המהירות בארץ מתנהלת כמעט כמו בכל מדינה , רק שכאן 98 אחוז עבריינים על פי הגדרת החוק.

פורסם

.

.

.

אני הייתי פה קודם , למען האמת - לפני שנתיים וחצי.

פורסם

בוודאי שייפסק. הלא אם נשתוק על כזה דבר , עוד חלילה נגיע למצב שבו חברי כנסת יעברו על החוק (או חלילה יגיעו לכלא) , שרים ימנו מינויים פוליטיים לא ראויים , ראשי ממשלות יקבלו מימון בלתי חוקי ומפוקפק לא פעם , ולך תדע - אולי אפילו האזרח מספר 1 , נשיא המדינה , יתעסק עם בחורות בצורה שמשתמעת לשתיים או שלוש פנים.

שלא נדע מצרות , רק שלא נגיע למצבים כאלה.

פורסם
הובא מעיתון "ידיעות אחרונות" של היום (ג', 28/08/06), כותרת, עמ' 14 למטה

שוטרי הקרטון גרמו לפקק ענק

מתנ"א הציבה אמש שוטרי קרטון בכביש החוף. אלפי נהגים האטו מיד את מהירות נסיעתם.

מי עשה בלגן ופקקי תנועה אתמול בלילה בכביש החוף? מתנ"א.

משטרת התנועה הארצית ערכה אמש ניסוי חדש, לדבריה, בשוטרי קרטון חדשים שקיבלה. שוטרי מתנ"א הציבו אתמול בערב את בובות הקרטון שעליהן מצויירים ניידת ושוטרים משני צידי כביש החוף, בין הרצליה לנתניה.

אלפי הנהגים הנוסעים בשעות אלה על כביש החוף התבלבלו, חשבו שמדובר בניידות משטרה אמיתיות והאטו מיד את מהירות נסיעתם למהירות החוקית. התוצאה המיידית: עומס תנועה ופקק ארוך משני צידי כביש החוף.

דיווחים על הפקק הארוך הגיעו למשטרת מרחב השרון, והשוטרים שיצאו לבדוק במה מדובר היו המומים כשראו שמי שבעצם גורם לפקק הזה הם המשחקים והצעצועים של משטרת התנועה.

מפקד משטרת מרחב השרון, תנ"צ מנשה ארביב, התקשר מיד למשטרת התנועה ונתן לה אולטימטום של 3 דקות להעיף את צעצועיה מכביש החוף, כי אם לא יעשו זאת, הוא ישלח שוטרים אמיתיים כדי להעיף לשדות את שוטרי הצעצוע שגורמים לפקק תנועה.

אנשי מתנ"א נבהלו ובתוך דקותיים העיפו משם את ניידות הקרטון. הפקק בכביש החוף השתחרר בתוך 3 דקות.

אני לא יודע מי כתב את הכתבה... אבל יש בה כמה פרטים שגויים/לא מדוייקים.

1. אולי לאחר שתנ"צ ארביב הורה להסיר את הניידות הפקק השתחרר לאחר 3 דקות - אבל הניידות קרטון עצמן היו שם מעבר ל- 3 שעות! כנראה שמוטב מאוחר מלעולם לא.

2. האנשים האטו את מהירותם למהירות החוקית? אולי הכמה הראשונים שראו את הניידת.. אחריהם כולם כבר היו בפקק שזחל ב- 40 קמ"ש... (במקרה הטוב)

• תוכן חדש...